Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hey pomożcie

czy można używać w trakcie ciąży używac samoopalacza?

Polecane posty

Gość hey pomożcie

??

Gość hey pomożcie
?? wie ktoś może?

Gość hey pomożcie
??

Gość deli255
ja więcej słyszałam opinii, że nie można, też chętnie bym się dowiedziła, najlepiej zapytać się lekarza

Gość lepiej...
nie uzywaj i tak jest zima, kazdy blady.Kilka miesiecy wytrzymasz a lepiej nie ryzykowac

najlepiej zrezygnować z opalania - czy to w solarium czy samoopalaczem samoopalacz użyty na jakąś okazję to jeszcze ok ale na stałe lepiej odstawić skoro nawet nie poleca sie na rozstępy kosmetyków zwykłych (tzn np. z kofeiną) tylko specjalne serie dla mam to z samoopalaczy też raczej trzeba zrezygnować 9 m-cy nie majątek :)

Oczywiscie, ze mozna uzywac. Ja cala ciaze uzywalam i obydwoje (ja i dziecko) mamy sie dobrze. Nie warto popadac w glupia paranoje. Niedlugo to dojdzie do tego, ze nawet szare mydlo bedzie niebezpieczne dla kobiet w ciazy :O Farby do wlosow nie, samoopalacz nie, lakier do paznokci nie...to co mozna??? Kremy z kofeina na cellulitis rzeczywiscie trzeba odstawic, ale wszystko inne??? Bez przesady dziewczyny...

A co do kremow na rozstepy to one zawieraja kolagen a nie kofeine. Kofeine zawieraja kremy na cellulit. Chyba, ze jest to specyfik 2 w 1.

Oczywiscie ze mozna, ja uzywam Dove nawet w reklamie mówia ze to dla kobiet ciezarnych:)

Powiem tak, ze ja uzywalam prawie cala ciaze i nic sie nie stalo, ani dziecku, ani mojej skorze, taki samoopalacz dziala powierzchownie na skore a nie wnika gdzies gleboko, takze mysle, ze mozesz smialo uzywac. Pozdrawiam

Gość lulu...
Ja bym na twoim miejscu nie uzywala. NO chyba ze masz jakies wyjscie ale nie non stop. Poczytaj sobie sklad takiego samoopalacza to moze podejmiesz decyzje. Sama chemia. Ja bylam w szoku jak sobie poczytalam jakie badziewie wprowadzam do mojego ciala wraz z kosmetykami. I takie kosmetyki niestety pzenikaja przez skore,nie dzialaja tylko powierzchownie.A zwlaszcza te ZŁE skladniki.

Gość ---- do ale nie
Do tej powyżej, to przestań używać mydła, perfum, płynu do mycia naczyń i innych środków. Wiesz ile w tym jest chemii?

Gość zrospaczona25552
lulu prosze cie nie dramatyzuj!!! ostatnio rowniez uslyszalam ze nie mozna malowac paznokci i farbowac wlosow!!! JA ROBILAM I ROBIE WSZYSTKO CIAZA TO NIE CHOROBA!!!

Gość maje
lulu.... to makijażu też najlepiej nie robić wg Ciebie? W każdym kosmetyku przecież jakaś chemia

uzywalam od 3 miesiaca normalnie caly czas loreal\'a farbowalam wlosy robilam maseczki corka zdrowa

ja tez uzywalam do ostatnich dni, mialam ladny brazowy brzusio :), tez farbowalam wlosy, synek pieeeekny i zdrowy :)