Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.

ZACZYNAM CWICZYC! DO WAKACJI! A WY CO?

Polecane posty

Gość gogiinii
Iloona ohhhhhhh jestem pod wrażeniem 8 kg 4 tygodnie ale tak codziennie ćwiczysz? a pijecie wodę niegazowaną?

Gość gogiinii
Elle jak są efekty to i jest motywacja tylko 15 min. super 🌻 ;)

Gość Elle 23
heheh nie śmiej sie, wiem ze 15min to mało i może trudno uwierzyc w efekty ale ja sie nie odchudzam, a juz przy tych 15min dziennie to sie czuje troszke rozruszana i widze ze nogi i brzuch jakoś tak smuklej wyglądaja i zgrabniej :) Od czegoś trzeba zacząć ;)

Gość katia_27
witam.. Ja zaczełam cwiczyc od 4 stycznia /mialam przerwe połroczna/. Chodze na silownie 3 razy w tygodniu i od tego tygodnia dodatkowo raz na aerobic, bo na silowni kondycji nie zdobede. U mnie efekty juz widac - szczegolnie na brzuchu /ale tak to jest jak sie wczesniej regularnie cwiczylo, kto tego nie robil, to pierwsze zauwazalne efekty zobaczy dopiero po 2 mies/.. Daltego nawianiejsze to wytrwalosc. Skad ja biore motywacje?? hmmm, po pierwsze to wizja wakacji :), a po drugie to oplacony karnet na silowni na 3 mies z gory :)

==> gogiinii na siłkę chodziłam 2-3 razy w tyg. po 1,5 godz. Zawsze robiłam dzień przerwy pomiędzy ćwiczeniami na daną partię mięśni i zawsze w jeden dzień ćwiczyłam tylko jedną partię mieśni- a nie np za jednym zamachem brzuszki przysiady czy hantelki na ręce. To mija się z celem. Lepsze efekty są stosując ten system, bo ćwicząc tylko daną partię mięśni dajesz im konkretny wycisk a na drugi dzień czas na regenerację. W dniach gdzie nie szlam na siłownie robiłam sobie treningi z shape\'a lub hantelki na ręce. Ale to nie zawsze. Nie ćwicze też codziennie. A od tyg nic nie robie- jak już pisałam migdałki..... Ale za 2 tyg planuje zacząć trening Aerobowa 6 Weidera. Wbrew pozorom ćwiczenia wykonuje się codziennie przez ok 48 dni. To na uzyskanie kaloryferka na brzuchu :P Poczytajcie sobie na necie o tym, daje rewelacyjne rezultaty, pod warunkiem systematyczności. Heheheh ja to już tak się wciągnelam w sportowy tryb życia, że nie wyobrazam sobie innego. Nałóg. To prawda że ciężko zacząć ale po pewnym czasie to się staje nawykiem:):) A co do wody- pije tylko niegazowaną :D

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.
elle - jakie cwiczenia cwiczysz ?:)

Gość HELP HER 1
up up podnosze!

Gość kikusia22
Ja też się przyłączam :))

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.
SŁUCHAJCIE DZIEWCZYNY MAM PROBLEM, OTOZ ODKAD ZAŁOZYŁAM TEN TOPIK TO NIE MOGE SIE ZMOBILIZOWAC DO CWICZEN! ztrasznie zrobiłam sie leniwa .. ostatnio tyle spraw mnie przytłacza .. taki goscio co mówil ze mnie kocha powiedział mi ze nie ide na dyskoteke bo tanczyc nie umiem! chciałabym go zabic .. :( czuje sie taka przybita ze niewiem..i jeszcze to ze moja przyjaciołka jest taka normalnie gwiazdka a ja jestem w jej cieniu ..

Gość Agnieszka3213
mam chyba taki sam problem jak ty poćwiczyłam przez wa dni a teraz już mi się nie chce:( a wysportowana chce być. Też jestem bardzo leniwa,aż za bardzo:(

hehhhe widze szybko wam sie odechciewa.... niestety do tego trzeba systematyczności... ja w przeciwienstwie do was nie moge się doczekać aż w koncu bede mogla cwiczyc po tym szpitalu ale mysle ze za tydz bede mogla lekko zacząć. Wkurza mnie juz to siedzenie...

Gość kie ka
ja ćwicze prawie codziennie ,wychodzi po około 20 min na dzień.Ćwicze w domu ,raz na tydzien basen :) do tego duuużo niegazowanej wody ,kupuje sobie w biedronce takie 5litrowe butle:D i nie obijać sie tylko ćwiczyć !:P

Gość pomoc_kafeteryjna
uP up :)!