Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda w ciązy

poszukuję ginekologa

Polecane posty

Gość młoda w ciązy

Mam 17 lat i jestem w ciąży. Poszukuję ginekologa do "dyskretnego" zabiegu. Zna ktoś może takiego w woj małopolskim lub podkarpackim??? Tylko błagam nie piszcie mi o tym jak bardzo źle postąpiłam. Teraz już o tym wiem i nie chcę usłyszeć słów potępienia... POMOŻECIE??

Gość Jula1234
Wlasnie zle zrobilas i zle robisz,moze urodzisz dzidzie,wszystko sie ulozy,a wiesz ze po usunieciu mozesz juz w ciaze nie zajsc,pomyslalas o tym?A moze nie wiesz od czego sa tabletki lub gumka,moglas sie zastanowic zanim cokolwiek robilas.Inni latami sie staraja o dzidzie i nie moga miec,a takie jak ty,to ida do lozka i nie mysla pozniej o konsekwencjach tego.

Gość młoda w ciązy
wiem że źle zrobiłam,ale informuję Cię Jula że byłam zabezpieczona globulką,prezerwatywą i środkiem plemnikobójczym. Wiem że inni starają się latami o dziecko a ja zaszłam w ciążę tak szybko i łatwo. W dodatku nie mogę i nie chcę wychowywać tego dziecka. O konsekwencjach nie myślałam bo sądziłam że przy 3 zabezpieczeniach nic nie może się stać. Jednak droga JULO1234 nie odpowiedziałaś na moje pytanie więc proszę nie pisz mi podobnych morałów. Teraz już za późno na morały. Teraz muszę działać...

Gość otwórz byle jaka gazetę
a znajdziesz setki ogłoszeń przecież nikt ci nie napisze że dr Jan Pipek z podkarpackiego to robi i za ile aha - i przestań zakładać ciągle ten sam temat :O

Gość Jula1234
jakbys uwazalo to by Cie to nie spotkalo,to powiedz mi jak to mozliwe ze bierzesz tabletki i gumek uzywasz a jestes niby w ciazy eheeee,smieszne.Dziewczyno idz moze do psychologa.

Gość młoda w ciązy
Nie używam tabletek antykoncepcyjnych tylko glubulek. Chyba nie masz pojęcia co to jest. A co do tego tematu to nie mogę znaleźć starego. Ale dzięki za odpowiedzi.

Gość młoda w ciązy
Jula1234 skoro nie wiesz nic o globulkach to nie naśmiewaj się z innych, którym taką metodę zalecono. Aha i pamiętaj że Ciebie kiedyś może spotkać coś podobnego i też będziesz potrzebowała pomocy tylko nie wiem czy będziesz zadowolona jak ktoś będzie Cię tak traktował jak Ty mnie. nie masz pojęcia co teraz przeżywam!!! Nie rozumiesz mnie więc proszę Cię z całym szacunkiem o nie wypowiadanie się w sprawie mojego tematu!

z ciekawości zapytam - po co dublujesz zabezpieczenie plemnikobójcze tzn "byłam zabezpieczona globulką (...) i środkiem plemnikobójczym" nie boisz się ze dwa różne środki razem mogą zwyczajnie nie zadziałać? albo dodatkowo zniszczyć prezerwatywę?

Gość młoda w ciązy
dublowałam środki po to aby było jak najmniejsze ryzyko zajścia w ciąże a jednak się nie udało...

Gość Ja jestem z Rzeszowa i znam
Kolezanke po aborcji. Nie zrobila tego w polsce tylko na Ukrainie. Chłopak ja po tym olal a ona sie załamała. Po co ci to?

Gość młoda w ciązy
gdybys mogła zapytać koleżankę o cenę i miasto na Ukrainie to byłabym Ci bardzo bardzo wdzięczna. Nie moge teraz urodzić dziecka...

Gość Jula1234
Pisze to co uwazam,a wiem co to sa anty,chyba ze Ty nie wiesz,i nie nasmiewam sie z Ciebie,jezeli o to Ci chodzi,moze masz problemy i nie chcesz urodzic dzidzi,ale jakbys urodzila to napewno bys byla szczesliwa.

Gość młoda w ciązy
jaka prowokacja znowu???? Mam 17 lat i jestem w ciąży. Co mam się powiesić?????????????

Gość młoda w ciązy
tak byłabym bardzo szczęśliwa. moja rodzina tez byłaby niesamowicie szczęśliwa. Poza tym że na pewno nie miałabym już gdzie mieszkać a ja sama nie dałabym rady wychowywać dziecka. To Twoim zdaniem szczęście??

podziwiam cię w pewnym stopniu - piszesz że masz 17 lat i jesteś ZA MŁODA na dziecko ale na seks to za młoda nie jesteś :) a 100% metody na nie zajście nie ma

Gość Jula1234
Jak to bys nie miala gdzie mieszkac,z rodzicami,napewno by sie ucieszyli ze jestes w ciazy,na poczatku pewnie by byli zli,ale na pewno nie kazali by Ci usunac ta dzidzie co nosisz w sobie.A gdzie jest Twoj facet?,przeciez on tez jest odpowiedzialny za to co sie stalo,i chce pewnie zebys usunela,nie rob tego.To jest szczescie byc w ciazy i urodzic a pozniej patrzec na ta mala istotke,nie chcialabys,bo ja bym chciala,nawet jakbym miala 17 lat.

Młoda w ciąży, miło całej mojej fascynacji Ukrainą - akurat tamtejsze warunki medyczne niekoniecznie są najlepsze do aborcji.

Gość monokoo
radze udac sie do czech aborcja jest tam legalan wiec i opieka prawidlowa nie rob aborcji w tym obludnym kraju gdzie lakarze krzycza w obronie zygoty a po godzina ch robia zabiegi, u sasiadow w przeliczeniu to ok 2 tys taniop i legalnie tu zaplacisz tyle samo ale jak jakis rzeznik ciebie zalatwi to nie masz co liczyc na pomoc wiec nie warto jak to ciaza do 3 miesiaca mas szanse dostac jescze srodek wczesnoporonny jak widze mieszkasz na poludniu wiec pomysl o tym wyjsciu

Gość monokoo
zawsze mozesz jednak poszukac ogloszen w gazetach mnostwo tego zadzwon pod jakikolwiek anons pt wywolywanie misiaczek postaraj sie jednka przz telefon rozeznac jaki to czlowiek i upewnij sie czy zapewniaja opieke po fakcie ale jak juz napisalam jak to wczesnie jeszcze to zapolacisz ok 1000 za wczesnoporonna albo i mniej

Gość Wychowanie dziecka jest trudne
Ale zastanów sie ta mała istotka drży w Tobie i boi się bardziej od Ciebie urodz ją a potem oddaj do adopcji to by było uczciwsze zastanów się głowa do góry

Gość ona taka jedna
ludzie odwalcie sie z ta slodkoscia i naiwnoscia nie na temat:o dacie jej pieniadze nqa wychowanie dzieciaka? utrzymacie ja ja starzy wywala ja zdomu? oplacicie opiekunke jak bedzie chciala sie ksztalcic? nikt was nie prosil o moraly:o obyscie wlasne dobrze wychowali i oby nikt wam do macicy nie zagladal:o

Gość młoda w ciąży
Dzięki. Masz rację każdy sądzi że najlepszym wyjściem jest urodzić to dziecko.A kto będzie je utrzymywał??? Starzy mnie wyrzucą, nie dadzą mi kasy...jedna osoba tylko mnie rozumie??

Młoda, w Anglii w ogóle jest za darmo i pełna opieka - sami dobierają rodzaj w zależności od wieku, a bilet last minute wcale nie wychodzi drogo :) Wychowanie dziecka jest trudne --> podeślij mi, proszę, jakieś zdjęcie USG 4D takiej drżącej istotki, rozważającej decyzję swojej matki o aborcji - chciałabym zobaczyć to cudo natury!

Gość Jula1234
TO POCO SIE WALILAS A TERAZ CHCESZ ZABIC DZIECKO,MOGLAS POMYSLEC WCZESNIEJ A TERAZ MASZ ZA SWOJE.

sluchaj mloda. mozesz urodzic dziecko i zostawic je w szpitalu. nawet nie musisz na nie patrzec. oni znajda dla niego dom i bedzie mialo szanse na normalne zycie!! czy ty wiesz co chesz zrobic? chcesz zabic dziecko. chcesz je sobie dac wyskrobac. zastanow sie nad tym jeszcze raz i powaznie. i porozmawiaj z rodzicami. jezeli zdecydujesz sie oddac dziecko do adopcji, mysle ze cie popra. a poza tym to twoi rodzice i na pewno nioe odwroca sie od wlasnego dziecka w potrzebie. prosze cie nie rob tego.

Gość kluska serowa
nie nie tylko ona taka jedna Cie rozumie. ja tez rozumiem i uwazam ze to Twoja decyzja. i dajcie dziewczynie spokoj z namawianiem na rodzenie bo przeciez wszystko bedzie takie rozowe - dacie jej gwarancje na to?? zreszta ona nie pyta o to co myslicie o aborcji. pytanie bylo inne poszukaj ogloszen, albo jak masz mozliwosc to do Anglii, ale nie wiem jak to tam wyglada.