lamia 2 0 Napisano Styczeń 26, 2008 Podoba Wam sie takie wykonczenie łózka? bo ja mam ochote na cos takiego, ale sama nie wiem, na zdjeciu fajnie to wyglada, tylko nie wiem jak to sie wiesza. Gdybym np. przestawila lozko, to moglby tam stanc stolik na 2 osoby i tez by bylo super hiper, jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Styczeń 26, 2008 sorry link ;) http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/5/9/591396_I600_200018470866.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Styczeń 26, 2008 Mnie się nie podoba:o Wolę takie nad całym łóżkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Styczeń 26, 2008 a mialabys jakis przyklad? bo mi chodzi o to, zeby np. w ciagu dnia mozna bylo na tym lozku siedziec, a zatem zeby to lozko nie bylo caly czas zakryte szczelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uigyfytthgjm Napisano Styczeń 26, 2008 fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Styczeń 26, 2008 a moze ktos ma takie cos nad lozkiem i jak to sie sprawuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach