Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrysiaaaaaa

Dostałam takiego smsa...

Polecane posty

Gość Patrysiaaaaaa

Hej w czwartek wieczorem jakoś tak zaczeliśmy z kumplem gadac takim tradycyjnym polskim językime albo... no nie wiem jak to powiedziec...,że niby ja księżniczka a on mój sługa (kochanek)- tak dla żartów:) A wczoraj wieczorem dostałam do niego takiego smsa: Najdroższa, nie wiem co napisac.Serce me wzdycha do Ciebie, pragnę Cię. Chciałbym poczuc Cię przy sobie,ciało,usta Twe.Poczuc ciepło Twego serca,lecz nie mogę...Więc śpij moja Pani spokojnie i pamiętaj, że choc ciałem jestem daleko, dusza zaraz przy Tobie Dobranoc księżniczko Co o tym myślec? mój facet przez przypadek to przeczytał i zrobił mi taką awanturę :D

Gość Patrysiaaaaaaaa
tak sie wkurzył ze wsadził mi arbuza do tyłka i mówi ..ja ci teraz suko zycie osłodze...

Gość Patrysiaaaaaa
ale czemu dziwką zaraz?

Gość Patrysiaaaaaa
To z tym arbuzem to podszyw:D

Gość Patrysiaaaaaa
poważnie pytam

Gość Patrysiaaaaaa
No może faktycznie nie najlepiej bym się poczuła ale kto by teraz pisał smsy takim językiem no nie?

przecież to nie jest jakiś szczególnie wyraźnie stylizowany czy staroświecki jezyk to wygląda jak autentyczna wiadomość np mój facet już by nie dociekał tylko zerwał gdyby przeczytał takiego esa

Gość Patrysiaaaaa
teraz jak tamtem napisze mi smsa to mysle ze moj facet wsadzi mi do tyłka kilo grapefriutów