Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce nad i

dziecko

Polecane posty

Gość w kropce nad i

witam mam 20 lat i jestem w sytuacji krytycznej. Byłam z chłopakiem 2 lata. Byłam bita bardzo bita i przez gwałt jestem w ciąży.Zawsze jak wybierałam się na policję to dostałam dokładkę nie mogłam sama wychodzić z domu i w ogóle . Dopiero uwolniłam się od niego jak poszedł do wojska. Nie wiem co mam robić nie mam mieszkania pracy kompletnie nic. Nigdzie mnie nie chcą przyjąć do pracy , ponieważ jest to 6 miesiąc ciąży. Gdzie mogę się udać?????????? Błagam pomóżcie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Twoi rodzice, rodzina nie moze Ci pomóc?

Gość w kropce nad i
moja mama się mnie wyrzekła jak miałam 4 lata. Tata ożenił się ponownie i moja macocha popełniła samobójstwo ponieważ ją zdradzał . Zapoznał kobietę która jest z nim dla pieniędzy. Mnie wyrzucił z domu złożył pozew o wymeldowanie ale złożyłam mu sprawę o przywrócenie ale nie wiem kiedy to się rozstrzygnie. A moja rodzina ma wbite i stwierdzili ze jestem pełnoletnia i mam sobie sama radzić> Nie mam nikogo z rodziny na kim mogę polegać zupełnie nikogo dlatego nie wiem co mam robić. Jestem załamana. Caly czas choruje i tułam się po szpitalach. Obecnie mieszkam u babci ale ona jak nie dostanie kasy w ręke to powiedziała że mam wyprowadzić się i dlatego nie wiem gdzie mam iść i co robić

Gość Zdenia
nie wiem gdzie mieszkasz ale pewnie w kazdym wiekszym miesicie sa domy samotnej matki czy cos takiego u nas w Łodzi sa. A spróbuj jeszcze isc do opieki społecznej, tylko nie wiem czy tera ci pomogą po urodzeniu powinnas dostac zasiłek jako matka samotnie wychowujaca dziecko. Ja na twoim miejscu wniosłabym o alimenty, jesli zgłaszałs na policję ze cie bije i ten gwałt masz podstawe. Spróbuj na internecie wyszukac jakis dom samotnej matki jak cos znajde dam znac.

Gość Dobre buciki.
Zacznijmy od tego czy chcesz zatrzymać dziecko.......jeżeli tak to są miejsca w których pomagają samotnym matkom,jezeli nie to proponuje adopcje ze wskazaniem.

Gość zrospaczona25552
ja mam 24 lata i tez problem ale mam gdzie mieszkac wspolczuje Ci naprawde, ale dziecko nie jest niczemu winne