Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inez3

pomóżcie

Polecane posty

mam pytanie. biore pigułki, a dodatkowo podczas stosunku używam prezerwatyw. osttnio uprawialam sex na poczatku stycznia. w ostatnia sobote wzielam ostatnia pigulke z serii i zawsze ok. srody dostawalam okres. tym razem tak nie bylo. okres pojawił się w czwartek, ale raczej plamienie i w sumie tylko ok. poludnia. to samo bylo w piatek. teraz jest sobota i caly czas mam raczej plamienie i bardzo malo. moj okres raczej byl obfity, nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie zdarzylo. wiem, ze nie ma szans zebym byla w ciazy, ale jak wiadomo nawet takie mysli moga byc. dziewczyny, napiszcie co to moze byc...

Gość ja tylko zapytowuje
a to bylo pierwsze opakowanie pigulek?

Gość ja tylko zapytowuje
to rzeczywiscie dziwne...co innego jakby to pierwsze opakowanie bylo. w ciazy raczej nie jestes- male prawdopodobienstwo. moze idz do ginekologa?

Gość okresikmaly
po ktoryms opakowaniu to normalne u wielu kobiet ze nie ma \"normalnego\" okresu,tylko plamienie ja bbiore juz dlugo i zdarza sie ze w jakims miesiacu wogole nie mam

Gość Aat 69
Witam wszystkich. Jestem tu 1 raz. Mam problem. Obawiam się ,że jestem ciąży. Robiłam miesiąc temu test i wyszedł negatywnie. Okres spóźnia mi się 8 tygodni. Mam dosyć dziwne objawy:brak okresu,nudności,często chodzę z moczem,dziwny śluz jak w czasie owulacji, mam często mokro, jestem strasznie nerwowa,mam wilczy apetyt. Czy sadzicie,że mogę być w ciąży?? czekam na szybka odpowiedź...:) Pomóżcie:(

aha, nie widzialam, ze tak moze byc. pigulki biore od dawna i nigdy nie mialam takiej sytuacji, ale skoro mowisz, ze sie zdarza to juz troche lepiej mi z ta swiadomoscia. do lekarza ide dopiero 8.02... wiem wiem, ze w ciazy to raczej male prawdopodobienstwo, ale zawsze to jest pierwsza mysl, jak sie cos dziwnego dzieje.

Gość u lekarza jeszcze nie bylas
i ty jeszcze u lekarza nie bylas?? pedz czym predzej, myslisz, ze my tu wrozkami jestesmy i ci powiemy??

Gość u lekarza jeszcze nie bylas
to bylo do Aat 69

Gość okresikmaly
o ciazy to chyba mowy nie ma,ja przy pigulach nigdy nie uzywalam dodatkowego zabezpieczenia...a plamienie w moim przypadku jesli jest ,to tylko takie brazowe moj gin twierdzi ,ze wszystko w normie, i brak okresu jest czyms absolutnie normalnym

dzieki, ja wiem, ze ciaza to raczej nie, ale coz ja na to poradze, ze o tym sie mysli... dzieki wielkie. do lekarza ide wkrotce, dowiem sie co i jak.

okresikmaly - teoretycznie tez moglabym nie uzywac gumek, ale jestem panikara choc od dawna nie mam 16 lat :)