Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niktmnienielubiiii

ojciec przyszedl spity jak bela

Polecane posty

Gość niktmnienielubiiii

terazmam cwierc wieku inaczej to odbieram, zaraz dzwonie na 997 gdyby co, ale stracilam dziecinswto, ciagle nerwy, mialam tak przez 18lat

Gość skad ja to znam...
kochana, ja tak mialam przez 25 lat, dopoki sie nie wyprowadzilam... smutne to i przykre... :( sciskam Cie, 3m sie ❤️

Gość niktmnienielubiiii
wyprowadz... ale gdzie? :( kasy brak, mamy z ratem nie zostawie, wyrok w zawieszeniu minal, Boze jak sobie wspomnie dziecinstwo i dorastanie...

ja też tak miałam...teraz nic sie juz w domu na szczescie nie dzieje. masz racje: dzwon w razie problemów, na nic nie patrz.

Gość niktmnienielubiiii
ale wiecie co... mam jechac na impreze do innego miasta, ludzie sie pewnie popija-ale kultura pelna-juz sie boje, ze jak zobacze znajomego ze pije drinka, bedzie przegrany :O

Gość skad ja to znam...
ja juz nie probuje tego wspominac... chociaz teraz to odzylo...: :( ciagle wyzwiska, klotnie, grozby... ja mialam to szczescie, ze mialam sie gdzie wyprowadzic, z mama... w koncu jest fajnie... ale straconego dziecinstwa nikt mi nie zwroci... powiedzialam sobie, ze moje dzieci nigdy czegos takiego nie zaznaja, chocbym miala byc samotna matka

Gość niktmnienielubiiii
ja unikam facetow,,, podswiadomie... nie mialam nikogo :O ale to tez z niesmialosci i braku znajomych wynika... najlepiej, ze iojciec nie ma sobie nie co zarzucenia, mowi, ze my musimy sie leczyc :O

Gdzie? Nie wiem, ale zacznij robić coś w tym kierunku, pracuj, wynajmij chociaż pokój. Nie wpadaj w pułapkę, że to Ty musisz zaopiekować się swoją mamą. Ona jest dorosłą kobietą, żyje ze swoim mężem- jej wybór. Znam parę dziewczyn, które tak zmarnowały swoje życie- tak czuły się odpowiedzialne za swoje matki, że na układanie własnego życia zrobiło się za późno- lata poleciały, one zrobiły się zmęczone.

Gość księżniczka Mononoke
u mnie dziś to samo :/, w zeszłą niedziele siedział \"na dołku\" masakra :/

Gość skad ja to znam...
no to jest normalna gadka alkoholika. wiesz, az plakac sie chce... ja tez mialam problem z facetami, wciaz mi nie wychodzilo i obwinialam o to ojca, bo nigdy nie mialam z nim dobrych relacji. teraz mam kogos z kim jestem szczesliwa i mimio tego, ze mam nieraz nerwy okrutne i dzialam pod wplywem nie zawsze fajnych emocji, ten ktos mnie kocha i akceptuje to wszystko. zna moja sytuacje... zycze Ci zebys tez znalazla kogos takiego, na pewno Ci sie uda!

Gość niktmnienielubiiii
dzieki, ale przestalam wierzyc ze bede z kims :(

Gość przecież to bez sensu jest
a tutaj widac 3 posty z 11, o co chodzi???????????????????????

Gość księżniczka Mononoke
tez widzę tylko 3:O

Gość niktmnienielubiiii
nie mam nikogo wiec spoko ;p

Gość stara__baba
kobieto stawaj na własne nogi i zmykaj od rodziny,smutne to ale to jedyna rada,jak się wydźwigniesz wtedy możesz pomóc innym bliskim,ale najpierw myśl o sobie powodzenia

Gość niktmnienielubiiii
łatwo mowic :( mama musi brac leki, sama ich nie bierze

Gość jger
tez mozesz zaczac pic . Bedzie smiesznie . JAk twoj ojciec bedzie trzezwy to idz kup wodke i badz pijana. POwoli moze to do niego dotrze .

zgadzam się ze starą_babą, wyprowadź się z domu, zacznij żyć własnym życiem. Może to otrzeźwi- sorki za słowo- Twoją mamę i ona też w swoim życiu zrobi porządek. A swoją drogą pomyśl sobie, wyobraź- masz dzieci, pozwoliłabyś, żeby wychowywały się w takim domu jak Twój? Pozwoliłabyś swojemu dziecku opiekować się sobą?

Gość jger
alkoholizm to przerabana sprawa . Powoli sie wyprowadzisz .

Gość przecież to bez sensu jest
widzę 4 z 23, pogieło kogoś

Gość niktmnienielubiiii
może moja obecna sytuacja wynikla z pewnej zażyłości jaka istniała pomiędzy mną a wujkiem, dawno temu gdy miałam jakieś 5-7 lat. Ech, żyć się odechciewa...

Gość niktmnienielubiiii
do alkoholu mam wstret, anwet szampana nie pije, a maja ma depesje nawreacajaca

Gość jger
a moze mamie nie trzeba lekow tylko wyprowadzki od ojca albo rozwodu ?

Gość jger
rozwod chyba bylby lepszym lekiem.

Depresja to paskudna choroba, ale jak w prawie każdej do jej leczenia niezbędna jest wola chorej (jeśli chora jest pełnoletnia). Nie bądź zakładniczką choroby matki, przecież nie musisz z nią zrywać kontaktów czy przestać się nią interesować- może całej Twojej rodzinie przydałoby się, żebyś wyprowadziła się z domu? Może mama musiałaby się stać dorosła? odpowiedzialna? Chociażby za syna?

Gość jger
a moze przyczyna depresji matki jest ojciec i jak sie wyprowadzi od niego to jej minie . ?