Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsdhshsf

Ile to boli?

Polecane posty

Gość hsdhshsf

Kilka dni temu przeżylam pierwszy raz, bardzo bolalo, blona zostala przebita, ale czlonek nie wszedl we mnie caly. Ile jeszcze razy bedzie to bolalo? i kiedy wreszcie wejdzie caly?

Gość sprawa indywidualna

Gość hsdhshsf
a jakie sa sposoby, aby ograniczyc bol?

Gość pomarańczowa marchewka
zastosuj jakis lubryfikant i bedzie dobrze p.s. nie dziekuj

Gość podbnie mam
i boli nadal i do końca nie wchodzi! a lubrykant stosujemy!

Gość theblackcat
Do konca to znaczy jak? bo jak myslisz ze facet majacy 20cm penisa wejdzie od razu cały to niestety pomyłka.

Gość podobnie mam
no właśnie nie wiem, bo niby skąd mam to wiedzieć czy wejdzie czy nie...;Pale z czasem wejdzie? a przestanie boleć?a raczej pobolewać

Gość theblackcat
skoro dziecko miałoby przejsc to penis przejdzie na pewno. Tylko czasu trzeba.

bedzie bolalo drugi raz lekko.troche cie zapiecze.a potem to juz kwestia pracy i sie rozruszacie.do 5razy kiepsko ale bez wielkiego bolu cos moge o tym powiedziec:)

Gość theblackcat
no i w koncu na pewno przestanie bolec, ale trudno powiedziec kiedy.

niech uwaza na sile pchniec,bo moze byc za duzy.u mnie na poczatku musielismy to robic plytko,w miare stosunku mozliwosci sie zwiekszaja,pochwa przyzwyczaja sie.polecam jakis drink albo i dwa:)przejdzie obawa.tez sie balam:(

Gość podobnie mam
dzięki, w ogóle to ten temat jak na zamówienie powstał:), probowałam szukać ten temat czegoś, ale wszędzie piszą, że wchodzi cały i w ogóle super hiper :P dobrze wiedzieć, ze jest jak jest ale będzie lepiej:)

dla pewnosci zrob to sama.znaczy ty kieruj akcja,powoli Go wkladaj,uwazajac zeby nie opadl:D bo nie da rady wejsc.gdy poczujesz ucisk to rpzestan i za chwile probujcie.10 minut i wejdzie

Gość podobnie mam
heh, też zastanawiałam się czy może zbyt płytka, mała tam jestem.. ale fakt drugim razem głębiej było... dziwne, że nie tak od razu!

no wlasnie ja pracuje nad tym od tygodnia.balam się troche,bo pierwszy raz byl koszmarny:)ale teraz juz sie rozruszalismy.nawet mowie mu swinstwa do uszka.poza tym musisz mu ufac i byc podniecona bardzo.

nie od razu.wpierw trzeba plytko.wystarczy powiedziec partnerowi.:)

Gość podobnie mam
ja mam nadzieję,że też się rozkręcę. bo jak zazwyczaj jestem wyluzowana i w czasie pieszczot gorąca babka ze mnie, to już w czasie samej penetracji jakoś myślę o tym za bardzo i wyluzować nie mogę:(

myslisz kiedy to się skończy?i tyle z twojego orgazmu...

Gość qweertyui
wypij winko przed :P

Gość podobnie mam
hehe,nie myślę kiedy to się skonczy, ale hmmmmm... to on juz jest w środku?, taaa, ciekawe jak głęboko? boli mnie jeszcze... o teraz nie boli, super... uuu znów boli.. i tak dalej...:P, hahahaha muszę wyluzować:)

oj tam pomysl ze sie wycwiczysz to bedzie super.na razie kiepsko.wiecie ja co stosunek trochie mam zawsze obawy i ine zawsze nam wyjdzie.ale ostatnio sie wkurzylami zaparlam i wyszlo

Gość podobnie mam
i tak trzymaj!! dobrze, że można się dowiedzieć, ze inni maja podobnie tzn to jest normalne! a nie orgazmy za orgazmem od pierwszego razu... i w ogóle!!! :) a mogę się Ciebie spytać, czy Twój facet nie ma problemu by w Ciebie wejść? bo u nas bywa tak... jakaś wąska jestem, myślałam ze to minie po 1 razie.. ale niestety. nie chodzi mi o głębokość tylko w ogóle o samo wejście...

ma problem dosyc dlugo probujemy.on nie ma problemu tyle z szerokościa,co z długościa.cięzko mu wejsc do konca i chyba jest troche "za dlugi" ogolnie to nie jest to przyjemne.jakby mi ktos kija w dupe wkladal;/ale moze nadejdzie czas ze bedzie lepiej.

Gość theblackcat
No coz co do orgazmu to ja nadal po 2 latach nie jestem w stanie dojsc bez dodatkowej stymulacji. ale to chyba dlatego ze juz przestalismy sie starac i idziemy na łatwizne:P

wejsc jest trudno.wiec wiesz co my robimy... doprowadza mnie palcami,ustami,a potem bawi sie nim pocierając o wejscie do pochwy,nastepnie delikatnie probuje.zazwyczaj musze sie sporo napracowac zeby sie udalo...bo boje sie naglosci i bolu:(

Gość theblackcat
aha no i mozecie tez spróbowac durexów extra safe- maja wiecej lubrykantu i jakies takie bardziej poslizgowe są ogólnie:)

Gość podobnie mam
wąłsnie ja też się bólu boje, a to dlatego, ze zupełne początki włożenia nawet jednego palca sprawiały mi ból i teraz chyba jakiś uraz mam, ale mam nadzieje i to przejdzie! niedługo muszę iść do gina to pogadam z nią o tym i spytam się czy jestem tam prawidłowo zbudowana, i czy wszystko ok...

mowie ze mnie boli 5 raz,ale coraz slabiej.potem bedzie juz wszystko ok.o ile nie bedziesz miec duzej przerwy czasowej.dlatego trzeba potrenowac i sie porozciagac.kolezanka z gory ma racje do okolo 7

ekstra safe to mi pękly dureksy za moim wogole pierwszym razem...