Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsdhshsf

Ile to boli?

Polecane posty

Gość theblackcat
mi jeszcze na szczescie nigdy gumki nie pekły:)

tylko że ja żartowałam ;P Nie ma na to reguły... Mnie prawie w ogóle nie bolało przerwanie błony,a jedynie wejście do pochwy (nie było zbyt rozciągnięte, a ja byłam za bardzo spięta). Przy kilku następnych stosunkach czułam baaardzo mały ból (znowu wejścia do pochwy),ale to już była tylko kwestia rozluźnienia

Gość specy
mnie nie bolało nic, żadnego lamienia nic. Podejrzewam, że moja błonkę przerwał mi chłopak podczac pieszczot, kiedyś poczułam duży ból.. pierwszy raz bez bólu.. ale mam mieszane odczucia jesli o to idzie

Gość podobnie mam
no właśnie, mnie też przerwanie błony nie bolała, tylko samo wejście.. i nadal pobolewa no i czasem gdy wykonuje ruchy to czuje takie dziwne uczucie... i lekki ból! a co do dzieci na tym forum.. to ja dzieckiem już dawno nie jestem:P

Gość podobnie mam
to w takim razie mam potwierdzić , że dzieckiem jestem? i tak źle i tak niedobrze:P

Gość Kili man dżaro
Oo widze ze nie tylko ja mam ten problem :) Własnie wczoraj z chlopakiem probowalismy go wlozyc ale tak mnie cholernie zaczelo bolec jak tylko troche wlozyl ze przestalismy ;) Jestesmy ze soba 2,5 roku i juz wsumie od odluzszego czasu porbojemy, ale to tak boli :( No ale jestem dobrej mysli ;) - stopniowo, stopniowo i bedzie dobrze.

oj boli.wiem o tym ze bol moze tak zablokowac,ze odlozysz seks nawet na rok dwa i nie bedziesz probowac.dziewczyny uwierzcie w siebie i zacisnijcie zeby,nnie bedzie bolec mocniej niz u dentysty.ja odkladalam to dlugo,za dlugo...

Gość Kili man dżaro
No tak ale to nie jest takie latwe bo myslisz sobie: dzisiaj juz dam rade, a jak tylko zazyna sie czuc ten STRASZNY bol to poprostu automatycznie sie odechciewa, traci sie ochote i juz klapa... az do nastepnego razu.

odwagi dostalam wiesz po trawie... nie potepiajcie mnie.ale ja sie balam raz w zyciu sprobowalam i odwagi nabralam.warto bylo pokonac strach

zapalilam raz w zyciu.i od razu stalo sie to czego balam sie przez cale dwa lata.czekalam do 24 lat...

Gość podobnie mam
Kili man dzaro... my chyba z 3 czy 4 miesaice się męczyliśmy od włożenia jednego palca to włożenia penisa..:) i bolało strasznie. fakt pomógł lubrykant, bo alkohol nie bardzo, i to że po prostu nawet jak bolało i nie miałam przyjemności mówiłam żeby dalej próbowała, aż do skutku!!!!

Gość podobnie mam
tez czekałam na to 24 lata, ale nie żałuje!! tylko teraz chciałabym aby było już przyjemnie, bez bólu..i spontanicznie, a nie że trzeba się męczyć z włożeniem :)!!!!

jeden palec to wchodzil ale kiepskie odczucie niestety.potem zas po straceniu dziewictwa udalo mi sie wlozyc dwa palce...oczwiscie jak jestem nagrzana.nauka seksu dla kobiety to ciezki okres i duzo skupienia.nie ma hop od razu,mokra wchodze i orgazm.watpie czy wogole kiedys sie doczekam orgazmu.czemu ja czekalam 24 lata:(

Gość Kili man dżaro
Nie no u mnie z tym palcem to zalezy :) Jak mocno podniecona to wejdzie palec bez problemu, ale jak np tylko strace troche ochote to normlanie jakbym sie momentalnie skurczyla, ze nie da sie tegi palca wcisnac hehe :) Hmm musze pomyslec nad tym nawilzaczem ;)

Gość podobnie mam
kili man dzaro, naprawdę spróbuj nawilżacza, my używamy taki błękitny durexa i trochę pomaga:)

Gość podobnie mam
nie widziałam czarnego.. czerwony jeszcze, ale jeśli ma działanie nawilżające to pewnie pomoże:)

Gość Kili man dżaro
Ok sproboje ;)

Gość ałka
witam.... mogę sobie z Wami piątkę przybić..... też mnie boli i już powoli popadam w jakąś psychozę ;_) ale widzę że nie tylko ja mam takie problemy. Też próbowaliśmy z chłopakiem już kilka razy i zawsze tak mnie boli, że choć sobie myślę że tym razem dam radę, to i tak kapituluję :( zastanawiałam się nawet czy nie mam tego nieprawidłowo zbudowanego wejścia do pochwy, kiedy to penis naciska na okostną i to powoduje ostry ból, ale moja gin niczego nie powiedziała przy badaniu..... co do palców... jak sie podniecę wchodzą 2 bez problemu.... ale żebym z tego powodu odpływała to nie powiem :P Pozdrawiam Kobietki :)

Gość podobnie mam
ciekawe... a tyle gadania, że to takie przyjemne:P może z czasem... mam nadzieję:)

Gość ewka6567
Warto zacisnąć zęby i znieść ten ból, bo można decyzję pierwszego razu odkładać bez końca. Miałam szczęście,ze trafiłam na doświadczonego i starszego o dobrych kilka lat faceta,bo...jakby to ująć...zmobilizował mnie i zrobiliśmy to już za pierwszym podejściem. Ja jestem tam wąziutka,facet ma sporego,ale pięknie się przebił (mimo że wyłam aż się ściany trzęsły) i wszedł do samego końca. Żadnemu się to wcześniej nie udało,bo wycofywałam się i uciekałam,a oni bali się takiej reakcji i rezygnowali. Pobolało i teraz jest przyjemnie,mam to z głowy

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
up

Gość podobnie mam
no up up... ja nic ciekawego i nowego w tej materii powiedzieć nie mogę :P

Gość Liliputkaaaaa
Byłam u gina i babka powiedziła ze jestem tam wąska. Nie współzyłam ,bo tez sie boje i boli mnie jak ma juz dojsc do stosunku. Czy jak zaczne współzyc \"rozciągne sie tam\" czy juz taka moja uroda???

Gość Wiosenna Sasanka
Ha,haha! Irene, to masz tak jak ja! Ja mam 23 lata,boje się,że będzie boleć i zawsze jak zapalę to mówię mojemu mężczyźnie,że chcę się z nim kochać. Tylko że on mnie wtedy przytula i mówi,że lepiej nie,bo jak dostanę krwotoku (kiedyś podczas pieszczot dostałam:/) to jak wtedy na pogotowie pojadę:/ Ale ważne że wiem,że on i nie żaden inny. A tego,że będzie boleć się bardzo boję:|

Gość miaaaaaa
u mnie palce wchodza bez problemu nawet 3, dalej nie poszliśmy ale jak tak czytam to sie boję, że to może boleć i nie wiem czy nie ucieknę :(

chcialam sie pochwalic.ze mnie nie bolalo wczoraj.4raz w zyciu.ale wypilam piwo i dwa drinki wiec sie orzkrecilam.bylo super:)