Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsdhshsf

Ile to boli?

Polecane posty

hej dziewczyny czasem sie jest za wąską a czasem trzeba pracy.we mnie wszedl wczoraj caly i nie bolalo mnie.to bardzo ciezka praca.ale mam wspanialego cierpliwego faceta.uparlam sie to zrobic po 2tyg zwiazku,bo nie chcialam zeby powtorzyla sie historia jak z innymi chlopakami ze on chce jest atmosfera,pieszczoty a ja krzycze "nie".wiecie teraz to ja juz to robilam pare razy,ale wszystko zaczelo sie 2,5roku temu gdy ktos przypadkowy probowal mnie rozdziewiczyc i stransznie bolalo.nawet stosunku nie bylo.przerwalam.czekalam kolejne dwa lata i teraz juz wyszlo.nie wiem czy liczyc pierwsyz raz od stosunku czy od przerwania blony...chyba od pozycia :)probujcie dziewczyny,probujcie.uda wam sie!to kwestia wprawy.ja juz sie seksu nie boje,a seks dla mnie do tej pory konczyl sie na oralu...a jestem stara baba25latkoncze niedlugo:) co do waskiej pochwy mozna zrobic operacje:)

hm...ja wpierw musze dojsc poprzez pieszczoty oralne,dopiero wtedy moj mis majstruje"tam"swoim penisem.ostatnio dodalam do tego troche alkoholu i sie udalo. i co wazne...bez gumek latwiej...

Gość Kili man dzaro
Irene - GRATULUJE :D :):)

mam nadzieje ze i wam sie uda.uwierzcie w siebie.przeciez warto;pnaprawde ciekawie to wyglada.i jest fajnie. o orgazmie mozna fakt pomarzyc.ale jest...bosko:D

Gość ałka
Irene GRATULACJE... moja koleżanka, jak ją facet rozdziewiczał, to się darła jak szalona i nie obchodziło ją to, że za ścianą są jego matka i ciotka.. :] później żartowała że pierwsze 4 cm są najgorsze.... inna też sprawa, że on ją brał w gumce...a to podobno niezbyt miłe szczególnie przy pierwszym podejściu. Ps. jak będe próbowała i mi się uda to dam znać :D

ja mialam 4podejscie.zanim sie udalo.9znacyz bez bolu,i wszedl caly)moglabym sie zniechecic.ale na Boga ojca przeciez jestem zdrową kobieta.musi sie udac.wam tez!

Gość Kili man dzaro
Ja biore juz drugie opakowanie tabletek wiec podchodzimy do tego oczywiscie bez gumki ;) Jutro piatek :D No chyba sie cos szykuje :P Dam znac :)

mnie też bardzo bolało na początku,a w całości to moje kochanie dopiero weszło we mnie za czwartym razem. ale od tamtej pory jest cały czas super :) trzymam za was wszystkie kciuki :):):)

Gość Brutal....
cieszę się że nie jestem kobietą, bo słyszę stale że z tym cipskiem to same kłopoty

Gość Kitty Kat
z penisami też czasem są kłopoty ;p :)

no wiecie za 4razem wszedl caly.moze teraz ulozy sie;) ale nic na sile.moze trzeba poczekac...

Gość Kili man dzaro
Tee brutal mowisz ze same klopoty, ale wsadzic by sie chcialo co? :P:P

z gumkami to chujnia wyszla.bez niczego wyszlo ok.moze sie uda...

Gość Kili man dzaro
Irene- tylko chwile? mi sie wydaje ze caly czas tak samo :O chodzi mi ze za pierwszym razem...

eh powoli musi w ciebie wejsc.potem ty sie oswajasz a on stopniowo robi to coraz glebiej.

Gość Kili man dzaro
A ile jestescie ze swoimi kochanymi?? :)

Gość podobnie mam
ponad rok... zaczęliśmy próbować ze 3-4 miechy temu iii hm...zbyt ciasna byłam i bolało... Minęło parę miesięcy i juz lepiej!:) a wy?

eh wczoraj ja powiedzialam zebysmy wypili cos to mi bedzie odwazniej to zrobic...bo mimo wszstko sie boje!mam taki lek od pierwszego razu:( a on na to ze nie bedziemy nic pili!bo on chce miec swiadoma tego czego chce kobiete,a nie jakas pijana panne,ktora sie oddaje tylko po alkoholu.poczul sie urazony!wiec ok... zgodzilam sie bez alkholu. podejscie pierwsze on w gumce startuje...tylko poczulam gumke i powiedzialm NIE!przy wejsciu poczulam straszny bol:( podejscie drugie bez gumki zaczał mnie \"urabiac\"...po 4cm pokonania zalozyl gumke i wszedl do konca powoli z alkoholem to nie przejdzie.czeka mnie dluga i monotonna praca.ale sie upre.kochamy sie w klasycznej.i tylko .noga na ramie albo obie nogi jest idealna!latwiej wam bedzie gdy dowiecie sie ze \"ciasna\" to znaczy w glowie nie w pochwie...bo to chyba psychika kieruje nie fizjologia.wtedy sie rozluznicie.

Gość Kili man dzaro
A wiecie ile ja jestem? 2 lata i 3 miesiace... Wiem pewnie pomyslicie ze jakas nienormalna jestem, ale nam wystarczal inny rodzaj zblizenia... Znamy swoje ciala doskonale, zawsze mnie doprowadza do orgazmu, ja jego tez... No, ale chcemy juz zaczac wspolzyc. No wlasnie ''chcemy'' ale przez moj bol nie umiemy. Ale jestem dobrej mysli :) :D

Gość podobnie mam
ja tam wcale nie uważam, że jakaś nienormalna jesteś..:) A próbowałyście w pozycji wy na górze? bo ja bym bardzo chciała, ale w ten sposób nie da razy go wsadzić do środka...:(, więc pozostają nogi na ramionach! kili man dzaro spróbuj :) :P

Gość podobnie mam
* nie da rady

nie wiem dlaczego tak się dzieje.ale mysle,ze popracujecie i bedzie ok.mi sie zaczyna podobac do konca gleboko...

Gość Kili man dzaro
Oj z tym, ze ja na gorze to tez probowalam, ale to juz wogole nie dalo rady :P A z tymi nogami na ramionach wlasnie nie probowalam... hmm ale to mam miec moje nogi na jego ramionach tak wyprostowane czy jak? :P :)

Gość podobnie mam
Hmmm, jak będziesz leżeć na plecach to oprzyj mu nogi na ramionach, a czy wyprostowane czy ugięte to zależy jak Ci wygodniej..... Pochwalę się wam:) udało sie dziś -ja na górze:):):) ale wyślizgiwał się... a tego to już w ogóle nie rozumiem... bo ciasno to tam jest...też nie wymiękał, bo jak go do ręki wzięłam to nadal twardy był, to chyba przez to, że nie wchodzi zbyt głęboko....i jak zaczynałam się szybciej poruszać to ślizg i już go nie ma:P, ale nadal bolało!!!!:(

Gość Kili man dzaro
Oo no widzisz superr :):) A ile juz razy ogolnie probowalas go tam wlozyc? ;) Hmm czyli juz udalo ci sie go wlozyc calego tak?? :) A tak to tylko troche tak??

tylko klasycznie.na gorze nie.nieprzyjemnie.jest ciezko ale dzisia tez sie udalo.bedzie dobrze za 3miechy...przy ciezkim treningu

Gość podobnie mam
Z 4 razy już wszedł...ale nie cały.. nie wiem, moze już nie wejdzie nigdy cały? i tylko do połowy...? hm..... Kili man dzaro..wiesz....na prawdę polecam coś nawilżającego nogi na ramiona i jazda:P

Gość podobnie mam
irene, a mi własnie na górze się podobało.. tylko za bardzo nie wiedziałam jeszcze jak się ruszać... no a później się wymknął jak odrobinę chciałam poszaleć wiec nogi na ramiona i wio:)

ja narazie ucze sie na dwoch kolach jechac,nie na jednym...:)