Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Floriana

boje się.....

Polecane posty

Ja jestem sama i lubie jak tak wiatr hula :D lubie przy tym zasypiac ;) Poki wiatr jest za oknem wszystko jest ok :D

ja nie ryzykowałabym teraz wyjścia na zewnątrz:P w południe szłam sobie chodnikiem pod wiatr :D baaaaardzo długo szłam;)

Jarek, nie cwaniakuj. Gdybyś był na moim miejscu, pewnie już dawno siedziałbyś z nosem pod kołdrą i ze słuchawkami na uszach:D 🖐️

A skad jestescie ze tak u Was wieje, u mnie marniutko ;) a tez to lubie ;)

Oszalałeś, w życiu nie poszłabym o tej porze do piwnicy, w dzień się boję a co mówić teraz:o Normalnie na zewnątrz tak szaleje, że pomimo włączonego głośno radia, słysze jak mi okno rozsadza😭Jak przestane pisac, to znak, że mnie okno powaliło:classic_cool:

Ja tez sie boje :( a przed chwila kicia mi uciekla do ogrodu na ten deszcz i wichure i musialam isc jej szukac. Jest strasznie :o i pare razy nie mialam prądu, juz naszykowałam sobie świeczki na wszelki wypadek ;)

Masz rację, dzieli nas duuuuuża różnica wieku:classic_cool: Jak się boisz, to musisz w takim razie przerzucić się na Bejbe Lilly, ona ma 16 lat:classic_cool:

miałeś mnie posiąść dziś rano, ale przez te Twoje całonocne romanse, oczywiście zaspałeś

No widzisz jaki Ty jesteś, wszystkim okolicznym paniom już umyłeś, a ja muszę chodzić z brudnymi:o