Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafcio___****

tlumaczenie - zlitujcie sie

Polecane posty

Gość rafcio___****

I really want you I Really want you I Really want you I Really want you now I Really want you to really want me but i really don't know if you can do that I know you want to know i try But i know its so hard for you to do that And times running out as often it does And often dictates that you can't do that If they can't break this feeling inside thats running out through my veins I Really want you to really want me but i really don't know if you can do that I know you want to know i try But i know its so hard for you to do that And times running out as often it does And often dictates that you can't do that If they can't break this feeling inside thats running out through my veins

Gość absolwentka anglistyki
wyceniam to na 30 zł

Gość ustalmy jedno...
ten tekst jest tak banalny ze wyceniłabym go na 2 zł absolwentko ;P ale dzis mam gorączkę i idę spac:)

Gość ustalmy jedno...
nadal tu jestes? naprawdę nie rozumiesz tego tekstu?

Naprawde chciałabym abyś ty.... (powtarza sie) naprawde chciałabym żebyś naprawde mnie potrzebował ale tak naprawde nie wiem czy potrafisz to zrobić ja wiem że chciałbyś to wiedzieć i spróbować ale wiem że to jest dla ciebie zbyt trudne aby to uczynić. Jest czas kiedy wybiegasz tak daleko jak to tylko możliwe. i często wyjaśniasz że nie potrafisz tego zrobić. Jeśli oni nie będą potrafili okazać uczuć to wszystko wypłynie z moich żył(dosłownie) ale to chyba powinno być wypłynie ze mnie. to 1 zwrotka zaraz przetłumacze ci drugą;) nie gwarantuje że to wszystko jest w 100% dobrze ale jako tako jest...przynajmniej oddaje sens....najwyżej ktoś mnie poprawi;)

aa to później już sie wszystko powtarza;) no więc mam nadzieje że troche pomogłam pozdrawiam:)

no to to samo tylko odwrotnie.....bo nie wiedzialam kto to śpiewa;)

Gość upupupupupup___
ale i tak bardzo ci dziekuje 🌻❤️🌻