Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Akinimod

Problemy wywołane tabletkami antykoncepcyjnymi MERCILON

Polecane posty

Gość Akinimod

Witam! Mam 17 lat. Właśnie kończę trzecie opakowanie... Na tabletki zdecydowałam się po namowach pani ginekolog, aby wyregulować miesiączkę i lekki, podkreślam LEKKI trądzik... Wiem, że efektów nie widać podobno od razu. Przed stosowaniem tabletek nie miałam wielkiego problemu z trądzikiem, jednak z każdym opakowaniem mój problem się zwiększa i zwiększa, a miało być na odwrót... Nie chodzi mi nawet swój aktualny wygląd, ale nie są to wągry, lecz duże ropne pryszcze z dużym stanem zapalnym i bardzo bolą. Z każdym opakowaniem wyskakuje mi ich coraz więcej i więcej. Nowe pojawiają się szybko i równie szybko znikają, ale pojawiają się w coraz to większych ilościach. Wiem, że na efekty trzeba czekać, ale czoło boli mnie okropnie nawet, gdy go nie dotykam... Kolejną wizytę mam za 2 miesiące i zastanawiam się czy odstawić tabletki teraz i zgłosić się do lekarza czy może poczekać jeszcze te dwa miesiące biorąc je... Oprócz stokroć większych problemów z cerą mam kilka popękanych naczynek krwionośnych na łydkach. Proszę, dziewczyny, doradźcie mi coś:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować