Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakocham szczesliwa mężatka

co myślicie o różnicy wieku.... duzej? np.15-20 lat

Polecane posty

Gość są dwa podstawowe klawiatury
i lokalne z dodatkowymi literami, a tak duża różnica wieku to chyba zbyt duży konflikt pokoleń

Gość szczęsliwa mężatka
Rodzaje klawiatur QWERTY / QWERTZ / AZERTY standardowa klawiatura klawiatura multimedialna alfabet arabski na klawiaturze alfabet aramejski na klawiaturze alfabet grecki na klawiaturze alfabet gruziński na klawiaturze alfabet hebrajski na klawiaturze alfabet łaciński na klawiaturze belgijska klawiatura brytyjsko-amerykańska klawiatura duńska klawiatura hiszpańska klawiatura niderlandzka klawiatura niemiecka klawiatura polska klawiatura szwedzka klawiatura węgierska klawiatura włoska klawiatura alfabet ormański na klawiaturze cyrylica na klawiaturze bułgarska klawiatura rosyjska klawiatura ukraińska klawiatura pismo hinduskie na klawiaturze pismo chińskie na klawiaturze pismo koreańskie na klawiaturze pismo japońskie na klawiaturze

Gość szczęsliwa mężatka
w układzie QWERTY (od pierwszych liter w lewym, górnym rogu klawiatury), rzadziej QWERTZ (klawiatury niemieckie czy polskie w tzw. układzie maszynistki) czy AZERTY (francuskie).

Gość dla mnie jak stary facet
piep.rzy mlada laske to to juz o zboczenie zakrawa. 10, no moze 15 lat jeszcze "przezyje" , ale 20??? no way

Gość szczęsliwa mężatka
grunt ze wygADA NA 30:) I JEST LEPSZY W LOZKU NIZ WSZYSCY MOI BYLI RAZEM WZIECI I BARDZO MNIE KOCHA

Gość ajm ander impresiw
stoi mu 24 godziny? co to robocop? robisz zniego ogiera a matki natury sie nie daoszukac poza tym to sie dopiero stanie za 5 lat takze jeszcze poczekaj

Gość są dwa podstawowe klawiatury
masz rację, chodziło mi o klawiatrę, gdzie przestawione są litery z i y, a klawiatura polska to jaka ,przepraszam , coś ty mi picujesz

Gość wygladac moze i wyglada..
nie no generalnie zdarzaja sie wyjatki i jak na taki trafiłas to gratuluje :) a jest taki bogaty ze mogłas na kase poleciec ze tak znajomi twierdza?

Gość kobieto natury nie
przeskoczysz, pogadamy za dziesięć lat

Gość kobieto natury nie
ty będziesz miała 35 w pełni rozkwitu sił witalnych, a on 54-55 bez Viagry możesz tylko .....

Gość szczęsliwa mężatka
jak trzeba bedzie to i bedzie wiagra, co do 24 h to jasne ze ciagle nie stoi , ajk u kazdego faceta ale wystarczy odczekac 15 min i nie ma problemu... sex nie jset najwazniejszy chociaz wazny

Gość szczęsliwa mężatka
ps. jego rodziciow zlapalismy ostatnio na baraszkowaniu niechcacy a jak sie domyslacie sajuz wiekowi :> to me nie martwi, pozatym moge z nim porozmawaic, przytulic sie zrobic wszystko na co 20-30 latek burczy ze jest zmeczony, ze jestem slodka jak cuskierek az niedobrze i ze sie kleje, z nim moge zrobic wszystko i to jest w zawiazku najwazniejsze!

Gość szczęsliwa mężatka
i nie jest az taki bogaty ja zarabiam ciut wiecej od niego w sumie na tym samym poziomie

Gość Ju...
No cóż, idioto, współczuję głupoty.:) Zazdrosny szczyl, którego rówieśniczki traktują jak powietrze (wersja optymistyczna).:P

Gość szczesliwa mezatka
Ju.... zaczynam e bardzo lubić! :*

Gość wobec tego
sie domyślam, że On jest Francuzem? Tylko pozazdrościć... pracuję w Polsce z Francuzami i ich uwielbiam! Co ciekawe tez podobają mi się starsi, właśnie 12-20 lat:) :) tylko większość żonaci już...a szkoda... chyba byśmy sie nieźle dogadały:D pozdrawiam i dobranoc! PS: nie przejmuj sie ludzmi, moze nawet nie patrzą na Was kosym okiem, tylko wręcz z zazdrością, pewnie wyglądacie na nie więcej niz 10 lat różnicy!

Gość szczesliwa mezatka
to prawda gora na 10 lat roznicy wygladamy :) a on nie jest francuzem , heh tzn jest ale ma obywatelstwo od 5 lat a pochodzi z czarnogóry

Gość szczesliwa mezatka
takze dzieci beda miec przesrane hihi bo minimum 3 jezki perfekt od malego beda miec opanowane hihihii i dobrze :>

ja ma rożnicy 15 lat... co prawda nie małżeństwo, ale 1,5 letni staż. małżeństwo podobnież w planach, tak on twierdzi ;) i jesteśmy szczęśliwy, ja jestem za dorosła na swój wiek, on za młody na swój, i jest dobrze ;P

A cóż to za argument: to jest nienormalne :D w XXI wieku kiedy 2 facetów rości sobie pretensje do wspólnego wychowywania dzieci i nie wolno im tego zabraniać! Ale para z taką czy większą różnicą wieku, to jest już zachowanie nienormalne :D Życie jest bardziej skomplikowane niż wyobraźnia oparta na trywialnych stereotypach.

Gość szczesliwa mezatka
dkladnie, a pozatym ze mna jest podobnie :) ja za dorosla na swoj wiek on za lody :D heheh i jest gites :D kocvhmy sie and nobody can stop us!!!

Gość Marta_87
A czy różnica 5-6 lat nie jest za duża ?? Bo właśnie zastanawiam się i mam dylemat ..

Gość to tylko jaaa23
Jesli sie kochacie to nie ma w tym nic zlego. inna sprawa ze ja bym tak nie mogla bo po 1 starsi faceci nie pociagaja mnie fizycznie, po 2 kojarza mi sie z moim tata, stereotypowym mysleniem i mala elastycznoscia (nie mam na mysli ciala:)) poza tym po 3 on bedzie mial 70 lat i lada dzien moze kipnac, a ja majac lat 50 jeszcze mialabym rpzed soba 20 lat zycia w samotnosci. Rozumiem ze teraz sie o tym nie mysli

Gość juanita
Ja jestem w zwiazku z facetem starszym ode mnie o 18 lat, mam 25. Musze przyznac ze jak do tej pory to moj najdojrzalszy zwiazek, nie planujemy slubu ani dzieci. Na razie jest mi dobrze, zajmuje sie kariera.. pozniej moze bede o tym myslec.. Jest cudowie, mamy wspolny jezyk, on mi pokazuje Szwajcarie, Wlochy, mieszkamy w Szwajcarii... nadal osobno.. ale tak jest lepiej.. Wyprzedzajac komentarze ze polecialam na kase... W Szwajcarii stosuja sie do rownouprawniena i biora je bardzo doslownie, mi nawet to na reke, bo dobrze zarabiam, fakt, mniej od niego, ale mamy filozofie: raz ja place raz ty placisz.. ja nie czuje sie zalezna i wszystko gra.. A w lozku tez, ku mojemu zdziwieniu, jest swietnie, lepiej od moich poprzednich partnerow w wieku do 26 lat.. Wiecej czulosci, dluzsze dystanse i w ogole cudownie.. pozdrawiam

Nie rozumiem, po co zakładasz taki topik? Jeżeli jesteś szczęśliwa - czy potrzebujesz internetowego błogosławieństwa? :o Jeżeli jesteś szczęśliwa - super! Różnica 20lat nie przeszkodzi. Moi teściowie są równolatkami, ale teść nie ma \"warunków\" :P szybko wyłysiał, a to, co zostało, było siwe już gdy miał 30 lat. i później przez reszte życia się wkurzał, bo traktowali jego żonę jako jego córkę - mimo że byli dokładnie w tym samym wieku:P Więc takie odzywki trafiają się nie tylko Tobie, wyluzuj... PS Ja też często przestawiam literki :P i pierwsze słysze, żeby było udowodnione, że to oznaka kłamstwa:D Ktoś tu nieźle ... kłamie ;)

Gość ja tez uwazam że to
jest chore....chore.....CHORE.Stare dziadygi leca na młode ciała,ą wy piękne młode dziewczyny dajecie się omamic.Cóż ,może i jest lepszy w łóżku,ale to nic nadzwyczajnego,po prostu lata praktyki.Skoro nie dajecie szansy młodemu facetowi,żeby tez się nauczył miłości w teorii i praktyce to nigdy nie dowiecie się jak to jest pieknie do wszystkiego razem dochodzić.Mnie brzydzi to jak stary facet przy swojej pierwszej partnerce ledwo co potrafił w łóżku,a jak sie mu podstawi swieze mięsko to robi z siebie macho.Nie sztuka kochać rok...dwa....pieć .. ale prawdziwą miłość się poznaje wtedy gdy zaczynaja się problemy...równiez albo przede wszystkim te natury łóżkowej. Jkae piękne jest starzenie sie razem ..zauważanie u siebie zmarszczek,które sie kocha i ktore wzruszaja.Jakże cieszą wspólne dorastajace dzieci.ludzie z jednego pokolenia maja podobne spojrzenie na życie. Powiem jedno brzydzę się zarówno facetami,którzy biora sobie za partnerke kobietę w wieku swojej córki,jak mi młodymi kobietami,które z wygody decydują się na zycie u boku starych facetów. Wszystkiemu jest winne to,że kobiety się nie szanuja,bo w innym przypadku stary dziad nie wyciągał,by reki po młódkę.

wg mnie to za duzo, za 15 lat bedziesz kobietą w sile wieku żyjącą ze starcem, ale sikaj na to, bo za 15 lat moze ludzkosc wyginąć... najwyzej sie rozwiedziesz i wezmiesz sobie młodszego :P

zawsze znajdą się osoby w otoczeniu, które chętnie dorzucą swój sarkastyczny komentarz,jakieś niby niepozorne docinki i zawsze to będzie przykre,ale dla mnie w miłości wiek naprawdę nie ma znaczenia,jeśli dwie osoby naprawdęę sa ze sobą szczęśliwe to dlaczego szukać jakiś przeszkód?:)

bo autorka sama ma wątpliwości :P:P czy taki stary kabanos jest dla niej odpowiedni