Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warrin89

Jak się uwolnić od byłego faceta?!

Polecane posty

Gość Warrin89

Byłam w związku z Arkiem przez prawie dwa lata. Niestety nasze szczęście nie trwało zbyt długo... Zacznę od tego, że mieszkam w internacie ( 60 km od niego) i spotykaliśmy się tylko w weekendy. Pewnego popołudnia zadzwoniłam do Arka i odebrała jakaś dziewczyna. Mało tego, zapytała się chamskim głosem " Czego chcę?!". Na początku myślałam, że to pomyłka, ale niemożliwe! Opowiedziałam o wszystkim chłopakowi, a on się wyparł i zaprzeczył. Nie wnikałam dalej w tą sprawę, postanowiłam zapomnieć. Niestety niedługo po tym, wynikła kolejna dziwna sytuacja. Moja najlepsza przyjaciółka wraz z koleżanką widziały go, jak jeździ po mieście z dziewczyną, przypominającą do złudzenia jego byłą! Aruś oczywiście znowu wszystkiemu zaprzeczył i stwierdził, że wszyscy robią z niego kłamcę. Nie wiedziałam komu wierzyć: swojemu ukochanemu, czy najlepszej przyjaciółce! Rozstałam się z nim, ale ostatnio wróciliśmy do siebie. Postanowiłam dać mu drugą szansę. Wsystko było ok, ale Arek zgrał mi na płytę swoje zdjęcia. Jedno było podejrzane... Siedzi na nim w pokoju jakiejś laski ( pomadki na szafie, zdjęcia, koraliki, misiaczki). Na pytanie: "Gdzie było robione to zdjęcie?", usłyszałam trzy wersje: nie pamiętam, u kumpla i kuzynki. To tylko kilka jego akcji, a zapewniam, że było ich znacznie więcej. Dzisiaj wiem, że nie chce już z nim być, ale nie mogę się od niego uwolnić! Ciągle wydzwania, pisze eski i znienacka przyjeżdża. Wymyślił nawet, że jest ciężko chory. Robi masę dziwnych, a zarazem głupich rzeczy. Jak mam się od niego uwolnić?

zmień numer i nie odbieraj od niego maili, jeśli wysyła kłamie gość i na dodatek nie wie czego chce :-o

Gość krówka śmieszka
Skąd ja to znam... Facet do którego coś kiedyś czułam bał się ujawnienienia prawdy, wymyślał same kłamstwa. W końcu chyba sam się w nich zapętlił do tego stopnia że usłyszałam na temat śmierci rodzonej siostry ... ogólnie pół rodziny pochował .... Olej go ...

Gość krówka śmieszka
Ja na twoim miejscu zmieniłabym numer telefonu i adres email. Z miejscem zamieszkania już trudniej, ale myślę że mu się w końcu znudzi