Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna grubaska

czy ktos moze pokochac grubą dziewczynę ?

Polecane posty

Gość taka jedna grubaska

od dziecka mam problemy z przemianą materii... mam teraz 24 lata i nigdy nie mialam faceta, dlaczego w walce o mezczyzne licza sie tylko te chude dziewczyny ? co z reszta ? one tez chca kochac i byc kochane :-( zamieszcze tu swoje zdjecie by udowodnic ze taka okropna to ja nie jestem a mimo to jestem sama :-( http://tinypic.com/view.php?pic=ok5vo1&s=3 co robić, ja już czuję się bezsilna :-(

Gość nie moge nastepna
chuda ktora chce sie dowartosciowac... przeciez to prowokaja!

Gość taka jedna grubaska
jaka prowokacja, o co ci chodzi ?? nie rozumiem ciebie.... co jest prowokacyjnego w tym co napisałam ? nie kazdy ma szczescie w zyciu i to ma byc prowokacja ? :-(

Gość timiana1982
Nie bój się, znajdziesz kogoś Facet nie pies, na kości nie leci

Gość poprzedniemu wpisowi chodzi
ze chcesz sie dowartosciowac poprzez to ze zaraz bedziemy Cie pocieszac itp. Znam wiele "tlustych" dziewczyn, ktore maja facetow i to na dodatek przystojnych (chudedziewczyny im zazdroszcza) :) W odroznieniu do Ciebie zamiast wpadac w kompleksy sa duszami towarzystwa i to chyba podoba sie im facetom. Do tego sa zadbane i eleganckie.

Gość dziewczyno..
czy na ulicy widzisz facetow tylko z chudymi kobietami?Czy myslisz ze tylko wyglad sie liczy w przebywaniu ze soba dwojga ludzi?Nawet osoby szczuple moga miec problem ze znalezieniem sobie kogos. Poza tym i sa tacy faceci sa lubia jak kobieta ma wiecej ciala. Nie ma na swiecie idealow chocby nie wiem jak lansowano poszczegolne osoby. pozdrawiam

na kosci nie leci, ale na wysportowane szczuple cialo na pewno a ty masz otylosc, nie chodzi tu juz o faceta, ale sama odpowiedz sobie na pytanie czy sie dobrze czujesz ze soba

Gość reali.sta
mysle, ze nie masz szans na fajnego faceta

Gość szczeraprawda
moja odpowiedź na pytanie w temacie: NIE

bzdury! wystarczy, że uwierzysz w siebie, zapomnisz o kompleksach.. zaakceptujesz siebie...

bzdury! wystarczy, że uwierzysz w siebie, zapomnisz o kompleksach.. zaakceptujesz siebie...

Gość oj.............
realista, szczeraprawda no ciekawe jak tam u Was? zapewne wszystko sie uklada idealnie ze tak innej osobie piszecie,durni ludzikowie

Gość reali.sta
jasne buhah

Gość zacznij biegac cwiczyc
ogranicz tluszcze, zrob cos ze soba, a za rok bedziesz obejmowac zamiast rury fajnego faceta bo twarz masz ładną :) powodzenia 🌻

Gość taka jedna grubaska
no dobra, kazdy kaze mi mniej jesc itd, mam kolezanke ktora je 2 razy tyle co ja a jest chuda i ma talie osy, faceci wokol niej lataja i jest szczesliwa. a ja uwazam na to co jem a mimo to schudnac nie moge bo mam problemy hormonalne :-( i dlatego mam byc ciagle sama ?

Gość dlcaczegoż nie
dlaczego nie? Ja jestem szczupła i kocham grubszego mezczyzne. Nie trafilas jeszcze na tego, ktory pokocha Twoje wnetrze..

Gość niestety taka prawda
No widocznie dlatego masz być sama. Nie dochodzi do Ciebie że faceci wolą szczuplejsze? Nic na to nie poradzisz! Są oczywiście wyjątki, ale musisz dobrze poszukać. Idź do dietetyka, może on coś poradzi na to jak pozbyć się tuszy.

Gość dlcaczegoż nie
i wizulanie nei pasujemy do siebie, nie przeszkadza mi to ze on ma troche wiecej kg nadwagi..kocham Go za to jakim jest czlowiekiem, jaki jest dla mnie. uwierz, nie spotkałas jeszcze tego jedynego... wyglad to nei wszystko a ludzie na tym forum srtrasznie "jadą" po grubszych osobach , oczywiscie nei wszyscy kafeteriusze ale wiekoszc..

Gość zapewne autorka
na facetów grubasów nie zwraca uwagi, bo chce mieć przystojniaka i to tu jest egositą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość fgdfasasz
pokochac tak, byc z nia ? nie sam mialem gruba laske ktora w czasie trwania zwiazku roztyla sie potwornie, po 3 latach, mimo tego ze ja kochalem zerwalem. nie moglem patrzec sie dluzej na jej olewanie tego jak wyglada i lakomstwo, no i wielki bebech, zwaly tluszczu itd. ps - mam 27 lat, ona tez.

Gość bulkowsky
dla mnie wszystko zalezy od nadwagi . MOglbym pokochac dziewczyne ktora ma 165 wzrostu i 75 kg wagi , ale raczej nie moglbym pokochac takiej ktora ma 165 cm wzrostu i 100 kg wagi .DZiekuje za uwage . Toleruje nadwage , ale jesli nie jest olbrzymia.

Gość dlcaczegoż nie
fgdfasasz najwidoczniej nie kochałes...odszedles z powodu kg???????????? nie kocha sie za tylko pomimo... jesli tak bardzo ci zalezalo aby schudla mogles jej jakos w tym pomoc, wspolny basen rower... echhh faceci...

Gość bulkowsky
dlatego kobiety z nadwaga musza zrozumiec ze wcale nie trzeba sie odchudzic do 50 kg by miec faceta . Chorobliwa nadwaga a niewielka nadwaga to roznica.

Gość Ju...
:) Grunt, żeby się dobrze czuć w swoim ciele. Jeśli ktoś czuje sie źle, powinien coś z tym zrobić. Oczywiście schudnąć warto - chociażby ze względów zdrowotnych i dobrosamopoczuciowych. Przede wszystkim ruch, ograniczenie słodyczy, chipsów i piwa - i będzie dobrze. Ale ruch najważniejszy - jeśli ktoś ma tendencje do tycia, to nawet dwutygodniowy "bezruch", powiedzmy, może spowodować przytycie 8 kg mimo niezmienionego trybu jedzenia - u mnie tak jest w tej chwili.:( Ale co się obserwuje - puszyste kobiety zazwyczaj mają chudziutkich/szczuplutkich partnerów, niespotykanie rzadko widzi się parę grubasków.:P Nawet mnie co poniektórzy mówią, że za chuda jestem, co jest oczywiście bzdurą kompletna, aczkolwiek świadczy to o tym, że każy widzi co chce.:P Będzie dobrze, grunt to pozytywne nastawienie, czyż nie?:)

Gość bulkowsky
no dobra, kazdy kaze mi mniej jesc itd, mam kolezanke ktora je 2 razy tyle co ja a jest chuda i ma talie osy, faceci wokol niej lataja i jest szczesliwa. to jedz 4 razy mniej od niej . Widocznie ma lepsza przemiane materii . NIe martw sie od niejedzenia ktos z nadwaga nie umrze . GDyby na diete ciezka poszedl anorektyk to bylby zgon , a puszysty moze co najwyzej zaslabnac , bo ma olbrzymie zapsy tluszczu w organizmie. Nie chodzi mi o to by nic nie jesc Zrob tak . JEsli do tej pory jadlas na sniadanie 4 kromki chleba to jedz 2 kromki . JEsli jadlas pol talerza zupy to jedz 1/4 / PRoste nie ?

Gość bulkowsky
osobiscie nie rozumiem ludzi ktorzy maja problemy z utrata wagi , bo gdybym chcial to bym stracil tyle kg ile bym zapragnął . DLa mnie schudniecie to zaden problem . GOrzej przytyc .

Gość taka jedna grubaska
nie wszystkim jest latwo schudnac, to co jednemu przychodzi szybko, innemu przychodzi ciezej i dluzej o ile wogole :-( myslisz ze ja nie ograniczalam jedzenia ? robilam to i co z tego... waga nie drgnela - to przez hormony ktore musze przyjmowac. dzieki nim obecnie przy 158 cm waze 103 kg :-(

to może wybierz się do lekarza?od kwestii metabolicznych najlepiej.