Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna grubaska

czy ktos moze pokochac grubą dziewczynę ?

Polecane posty

Ty dobrze wiesz co ja sugeruję:D, bez jaj..:D:P suegruję, że nie znasz charakterów wszystkich grubasek oraz poziomu ich kompleksów. Mysłisz stereotypowo zatem.

Gość annnna4444
Radzę ci - schudnij! poprawi się twoje samopoczucie, patrzenie na świat, bedziesz szczęśliwsza. Wiem że to trudne bo sama mam apetyt ale musisz wybrać - być zgrabna i szczęśliwa czy czerpać szczęście tylko z jedzenia. Rozumiem cie doskonale bo w szkole też byłam gruba i nie miałam chłopaka. Dopiero jak schudłam znalazłam chłopaka i wyszłam za niego za mąż. Potem miałam sporo facetów, musiałam jakos odrobic straty z młodości. Teraz jak jestem zgrabna, mimo że mam ponad 40 lat to zaczepiają mnie na ulicy czy w sklepach i chcą sie umawiać. W moim przypadku tak było ale widzę mnóstwo par że kobieta jest gruba, więc t o nie do końca tak jest.

Roma - widze takiego wieloryba, wiem ,ze mnie juz nie interesuje fizycznie... jelsi okaże sie, ze jest miła i interesująca, to moge z nią sie zaznajomić.. (ale platonicznie tylko :P )

" Roma - widze takiego wieloryba, wiem ,ze mnie juz nie interesuje fizycznie... jelsi okaże sie, ze jest miła i interesująca, to moge z nią sie zaznajomić.. (ale platonicznie tylko )" ale Ty nie musisz tego akurat wyjasniac . dla mnie to jest jasne i klarowne:)...nijak to się ma do tego, że myslisz schematem. Nie dlatego, że nie gustujesz w wielorybach:D

Gość hej panie prawniku
nie uwazasz ze te kretynki z ktorymi się zadawales są gorsze nie wieloryby?

Gość popieram że grube
kobiety maja fatalne charaktery- najczęściej są zazdrosne, zawistne, złośliwe, wredne i fałszywe. Ani jedna z tych które poznałam przez całe życie nie była inna.

każdy mysli schematem... a robi tak w przypadkach, gdy rozpatrywanie indywidualne mnie nie interesuje...

a kobiety z ktorymi sie spotykałem nie były kretynkami... i były lepsze niz wieloryby, bo doskonale nadawały sie do zaspakajania mych potrzeb mentalno-sexualnych :P

Gość hej panie prawniku
taaa na pewno haha:D kiedys opisywales rozne swoje panie i wygladalo na to ze wyciagasz najgłupsze z całej grupy haha panie były adwokacie

anyway....stereotypy mają duzą wartość poznawczą, docelowo jednak zniekształcają rzeczywistośc🌻

nie opisywałem nigdzie jakos specjalnie swych kobiet, wiec nadinterpretujesz... poza tym - czemu "były adwokacie"?

ja nie lubie otyłych kobiet, bo są obleśne - po prsotu - nie pociągaja mnie fizycznie... na dodatek maja zazwyczaj fatalne charaktery A to ciekawe. :P:P:P:P Nie lubie Cię:O

ja włączam tryb stereotypwo gdy ogolnie temat mi zwisa... kaszaloty mi wiszą i dlatego nie rozpatruje ich indywidualnie

Gość hej panie prawniku
a co pracujesz jako adowkat czy przeniosles sie moze do jakiejs firemki?:O jestem ciekawa dlaczego jakbys pracowal jako adwokat to nie mialbys czasu na siedzenie pol dnia na kafeterii i zajmowanie sie losem innych

" ja włączam tryb stereotypwo gdy ogolnie temat mi zwisa... kaszaloty mi wiszą i dlatego nie rozpatruje ich indywidualnie" no tak, zatem po co tu siedzisz:D,,bo nic twórczego nie wnosisz, to nie lepiej sobie darować:D

Gość do komiczne.
Twoje posty zaczynają być po prostu prymitywne. Mi zwisają takie prymitywy jak Ty, mimo, iż kaszalotem czy wielorybem nie jestem

nigdy nie byłem adwokatem :D zrobiłem aplikacje adwokacką... i pracuje w kancelarii... poza tym - wiem, ze adwokat w mniemanu Kowalskiego to typ wygłaszajacy płomienne mowy podczas procesów :D:D realia są inne

" niestety - podbijałem do kaszalotów, a one nic " hmm, nie wiem co Ci poradzić,,,może po prostu im zwisasz:D...im sorryyyyyyyy:P

Gość annnna4444
Nie zgadzam się z tym że grube kobiety maja fatalne charaktery. Byłam gruba i wtedy gdybym spotkała mężczyzne swojego życia byłabym mu oddana, z natury jestem ciepła, miła i kobieca. Miałam wtedy lepszy charakter i taki facet miałby raj na ziemi. Teraz jak jestem atrakcyjna już nie muszę sie starać był czas że zmieniałam facetów ibywałam czasem podła i nie liczyłam sie z czyimis uczuciami,

Gość hej panie prawniku
idz wez sobie poderwij kolejną pomyloną ktora zaspokoi twoje potrzeby w tym oczywoscie intelektualne

Roma... w tym poscie jestem po prostu złosliwy, bo temat jest debilny.. na dodatek tendencyjny... nie skłania do rzeczowej dyskusji..

Gość annnna4444
Taka jedna grubasko masz ładna buzię i potencjał do bycia niezłą laską. nie zwracaj uwagi na te głupie komentarze tylko weź sie w garść, schudnij, zrób włosy, noś super ciuchy i zobaczysz jak ci sie zycie odmieni.

a ten top brzmi : czY ktoś moze pokochac gruba dziewczyne?? czy moze : spalmy Komicznego na stosie?? buhahaha toż to diabeł wcielony i tak Wam sie nie uda :P a Wy co nic nie macie zajęć,że siedzicie ciągle na kafe???:P

mam keszcze jedna rade dla autorki - jak bedziesz nosic ladne ciuchy to bedziesz sie trzymala od lodowki. widze po sobie, ze jak ubiore sie ladnie, dopasowane ciuszki to stoje z dala od jedzenia. ale jak tylko naloze domowe dresiki i wyciagnieta bluze to zaraz ciagnie mnie do jedzenia.

Gość hej panie prawniku
acha to znaczy zrobiłes aplikację ale nie zdales egzaminu :D

a ten top brzmi : czY ktoś moze pokochac gruba dziewczyne?? czy moze : spalmy Komicznego na stosie??" a przepraszam urwałaś sie a choinki?:D,,toz nie wiesz, że wiekszośc tematów z udziałem diabelskiego tak się kończy?:D

Roma31 wiem doskonale ale to już bywa żałosnei zamienia się w rutynę ciągle to samo to moje skromne zdanie i nic nikomu do tego ;)

precz z rutyną:classic_cool: a przepraszam, a kto stosik będzie odpalał kocica?:D