Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Wczoraj dostałam po pysku na imieninach!!!

Polecane posty

Zostałam zaproszona na imieniny swojego szefa.A że ma on braki w uzębieniu i ogólnie nie dba o swoją szczękę kupiłam mu zestaw elektryczych szczoteczek nitki pasty, plyny i inne duperele do zestawu. Opakowałam ładnie dorzuciłam tam jeszcze kartke z zyczeniami taką grającą i mu wręczyłam. wiadomo ze odrazu sie niepopatrzył co dostał. no to siadłam do stołu tam cos zjadłam posiedzialam i po jakis 2h od przyjscia poszłam do kibla. Ja siedze na kiblu a on mi sie dobija do drzwi mówiąc \"czekaj ty kurvva tylko wyjdz tego kibla to zobaczysz\" ja myslałam ze on sobie jaja robi i czym prędzej wyszłam. A on mnie za fraki i do osobnego pokoju zmaknął dzrwi wyciąga z tej torebeczki ten moj prezent i do mnie: \"ja sie ciebie kurvva pytam co to jest???Pytam się??!!!\" ja mowie \"a co nie widzisz, zestawik ci kupiłam o co ci chodzi\" a on mi w pysk. ja myśle o ty stary pierdziochu to ja ci kupuje prezenty a ty mi po pysku szczelasz????? zaczelam sie z nim szaRpac goscie sie zbiegli do pokoju i nas rozdzielają on nowa marynarka cała podarta, okulary połamane. a ja mówie z płaczem do tych gosci \" no co??? nieładna szczoteczka akurat by mu sie przydała szloch\" a taki jeden Wiesiek z pracy do niego mówi\" marek no czyś ty oszalał fajny jak nie chcesz to ja sobie wezmę\" i wziął. ja nie wiem co to jutro bedzie jak ja do pracy pojde on chyba po milicje zadzwoni i mnie wyniosą. Naprawde ludzie spodziewam sie wypowiedzenia :O

w ogole wczoraj sie upiłam i idąc przez przedpokój strąciłam obrazek ze sciany i potem nie umiałam go spowrotem zawiesic to posciagałam wszystkie i poukładałam równiutko jeden za drugim pod scianą....hehehe jedna babka jak szła to jak sie o nie potknęła to mało dacha nie wypierdzieliła na podłoge :D

Gość 111111111
świetna przygoda z szefem :D:D:D

no kutwa nie moge!!!!! ty mie sie pytasz skad ja biore te historie??????!!!!!!!!!! Z ZYCIA CZŁOWIEKU, Z ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!

Gość retett
upyputyu

dobre dobre:D naprawde, usmialam sie nieźle...bujna masz wyobraźnie:P

W skali od 1 do 10 3 z+ ode mnie za prowokację. :P Wypalasz się już powoli. :o

Gość zafrapowana poważnie
Coraz marniejsze tematy zakłada , fakt . :o