Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek_ds

Rzuciłem dziewczynę z powodu aborcji

Polecane posty

nie klamstwo i manipulacja, tylko rozsadek, myslenie zawczasu o konsekwencjach i odpowiedzialnosc za siebie i swoje czyny.

Gość ożywmy dyskusje
trolla :D

jak bym nie miała wyjscia tez bym usuneła terazm mam jedno moze kiedys drugie ale nie wiecej !!! mąz ma takie samo podejscie

Gość martynka789
Krzysiu. Ciesze sie że jeszcze są gdzieś tacy mężczyźni jak Ty - prawdomówni i z zasadami. Kiedys miałam też chłopaka ktory jak sam mówił - nie oszukiwał mnie, jedyne co nie mówił mi całej prawdy... wiem jak boli kłamstwo i wiem ze dobrego i trwałego związku na kłamstwie sie nie zbuduje zwłaszcza gdy sprawa dotyczy tak istotnej sprawy jak życie człowieka - swojego własnego dziecka. Dobrze zrobiłes - macie różny system wartości i lepiej że to wyszło wczesniej niż później. Zycze powodzenia i znalezienia wartościowej dziewczyny. :)

Gość Autorze ja
ja porzuciłem za to, że nie chciała tego zrobić. Chcesz, to wychowaj moje z moją byłą a ja wezmę Twoją.

Gość Qver
Wiecie co ja jestem z kobieta, ktora jest po aborcji i strasznie mnie to boli:( Ale bardzo ja kocham i caly czas wierze w nas!! Wiem ze duzo przeszla i przecierpiala z tego powodu ale jej nie zostawie! Chociaz mialem taka chec na poczatku jak sie dowiedzialem. Bylem strasznie targany roznymi myslami ale wytrwalem przy niej! Powtarzalem sobie ze zycie jest okrutne i niekt nie jest idealny. Przetrzymalem ten trudny okres, w ktorym pomogla nam nasza milosc i zaufanie. Ale nie mowie ze w innych okoicznosciach, gdybym nie czul sie pewny z jej srony to bum ja zostawil!!! Wszystko zalezalo od niej!!!

Gość warbudka
tak łatwo oceniacie tą laske a sami nigdy nie byliście na jej miejscu tak nie można bo gdy by nas to spodało to nie wiemy co my byśmy zrobili jeśli jeśli krzysiek_ds ma takie przekonanie ze nie chce być z kimś kto zabił dziecko to trzeba to uszanować lepiej że to wyszło teraz niż po ślubie on zawsze by to stało między nimi

Gość dobrze zrobiłeś
duże różnice światopoglądowe są w związku nie do przezwyciężenia. Ja np. jakkolwiek zakochana bym nie była, w życiu nie związałabym się z katolikiem, bo mnie to po prostu brzydzi i irytuje. Co nie znaczy, że nie mogę mieć takich kolegów, i życzyć im dobrze w związkach z innymi katoliczkami.

Gość Dobrzeże usunęła to tylko
płód.