Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziekuje z g贸ry

pom贸偶cie w doborze narzuty

Polecane posty

Go艣膰 dziekuje z g贸ry

Mam bordowe zaslony w oknach i firanki ecru, sciany i nie moge zdecydowac sie na narzute na lozko, bo np. ta mi sie podoba i jest stosunkowo tania, ale chyba wyglada jak nieubrana ko艂dra http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/0/6/6/0662302_I600_200018978253.jpg a to nastepne: http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/3/5/3551415_b_600.jpg http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/9/6/965576_I600_200019633765.jpg http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/5/8/583327_I600_200004226575.jpg Kt贸re Wam sie podobaja?? acha i one maja byc na wersalke, ktora sie sklada.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziekuje z g贸ry
dzieki Ci dobra kobieto. Ta tez mi sie nawet podoba, ale jest najdrozsza i nie wiem co ona ma na srodku, jakies takie niewiadomo co to jest wszyte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
dzieki Ci dobra kobieto. Ta tez mi sie nawet podoba, ale jest najdrozsza i nie wiem co ona ma na srodku, jakies takie niewiadomo co to jest wszyte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
a moze ktos jeszcze oceni prosze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
ale Wy jestescie, nie chccecie czlowiekowi pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
No w膮艂snie Aga ja tez lubie klasyke i dlatego podoba mi sie ta pierwsza, ale tak jak napisalam, bedzie chyba troche wygladala jak koldra, czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
przepraszam tez na gorze, to oczywiscie podszywacz, juz patrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
Dziekuje Aga ta pierwsza z allegro bordowo-ecri bardzo mi sie podoba. Wczesniej szukalam wlasnie na allegro, ale nie dokopalam sie do nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
no wlasnie nie, jest takie nieciekawie oklepane. Ta mi sie wydaje troche taka smutnawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
a moze ktos jeszcze rzuci okiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
sama musze podniesc, co za czasy nastaly ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
Wild_dream dzieki, a moze w takim razie wiesz, co jest naszyte na srodku tej narzuty no i czy ona sie bardzo b艂yszczy? A moze kto艣 inny jeszcze cos mi doradzi??

Udost臋pnij ten post

Szczerze, to 偶adna mi sie nie podoba. Jaki duzy masz pok贸j? To jest wa偶ne. Jak dasz do ma艂ego pokoju za ciemn膮 lub za bardzo wzorzyst膮 narzute to b臋dzie za du偶o szcze艣cia. Osobi艣cie po艂o偶ylabym 艂adn膮 matow膮 we艂nian膮 lub bawe艂nian膮 narzut臋, do tego kilka milusich koronkowych poduszek i po sprawie. A do zaslon w kolorze bordowym pasuj膮 klosze na lamk臋 nocn膮 z takiego samego materia艂u. Osobi艣cie wzory uwa偶am za przegadane i cholernie zobowi膮zujece. Zajmuje si臋 takze dekoracj膮 wn臋trz i jestem zwolenniczk膮 skromnych 艣rodk贸w. Je艣li dasz kape w neutralnym odcieniu, bez zb臋dnej dekoracji, mo偶esz zawsze przez dodanie poduszek, kocyka, flakonu na szafce nocnej, klosza czy 偶yrandolu zmieni膰 wystr贸j. A tak inwestujesz w sko艅czone i zamkni臋te dzielo, kt贸re mo偶esz tylko w ca艂o艣ci zmienie膰, bo inaczej si臋 nie da. Prosi艂a艣 o opini臋, wyrazi艂am swoj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
A_abdanq dziekuje Ci ogromnie. Tez mialam wrazenie, ze gladka bedzie bardziej pasowac i podoba mi sie ta pierwsza [niestety troche za bardzo polyskuj膮ca], ale chc臋 nad 艂贸zkiem zawiesic bordowy baldachim, cos takiego http://www.quelle-international.com/pl/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcGxfMTAwMTIzJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xMCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJiZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcGwlMmZkZV9ERSUyZl9hY3RpdmUlM2UlN2IxOTcwMDEwMSU3ZCZmaF9zZWFyY2g9RFIwNTkxMzk2JmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-100123/index.html i znowu nie wiem czy bawelniane nakrycie bedzie do tego pasowac. Mam pare fotek swojego pokoju (kwadratowy niezbyt duzy z wejsciem na balkon, ale nie wiem czy zgodzilabys mi sie doradzic poza forum. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje z g贸ry
Dzi臋kuje A_abdanq jeszcze dzisiaj napisze 馃尰 Widze, ze wi臋kszosci podoba sie ta z czyms na srodku. Fajnie piszcie prosze dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renata_bl
olga Twoja propozycja jest swietna,bardzo spodoba艂y mi sie te narzuty.Wreszcie nie wygladaja jak koce tylko bardzo porz膮dnie.

Udost臋pnij ten post