Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lulu_

Garnier - Nutrisse czy Garnier - Color Naturals farba do włosów

Polecane posty

Zastanawiam się nad kolorem jasny, beżowy blond. Czym się różnią te farby? nigdzie nie mogę znaleźć informacji

Nutrisse jest lepsza jak dla mnie, ładniejszy kolor wychodzi, poza tym ma dodatkowo fajna maseczkea Naturals nie ma żadnej ochronnej maseczki. Myśleze Naturals jak sama nazwa wskazuje moze dawać bardziej naturlany, delikatny odcień... Ewentualnie można się pokusić o Garnier 100%color- teżłądne efekty. Naturals jakośnie przypadła mi do gustu. A mocno rozjaśniasz te włsoy czy to kwestia zmiany odcieniu, albo moze masz włosy blond?? Bo jak to jakieś większe rozjaśnianie to radzę isć do fryzjera ;)

Mam naturalnie blond, ale długo farbowałam je na ciemny rudy. Teraz mam mocno zniszczone włosy które bardzo trudno chwytają farbę

Gość gość
Po podjęciu wstępnej decyzji w kwestii wyboru koloru z palety blondów lub brązów, przychodzi czas na dobór jego odpowiedniego stopnia jasności. Każdy kolor włosów z palety blondów, brązów i rudości znajdziemy w jasnej, średniej lub ciemnej odmianie, którą należy odpowiednio dopasować do pozostałych elementów naszej urody. Sporo o farba do włosów garnier przeczytałam na http://www.funfashion.pl/paleta-kolorow-farb- do-wlosow-garnier-zobacz-jak-dobrac-odpowiedn i-dla-swojej-urody-kolor-wlosow/