Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

związek sinusoida

Polecane posty

Czemu, matko czemu tak jest.. raz jestem szczęsliwa jak nigdy a za chwilę w totalnym dołku.. za jego sprawą.. to wygląda jak sinusoida.. kłotnia potem sielanka i sinusoida znów opada do kłótni a potem znowu się wznosi.. czy to jest miłość? czy tak powinno być ?

Gość arystokratka26
wiesz co, u mnie dokładnie to samo. chyba z niektórymi facetami tak jest i koniec. są niestabilni i my na tym tracimy. ja się ze swoim użeram tak już kilka lat - raz lepiej raz gorzej..ale u nas sytuację komplikuje fakt, że mamy dziecko razem. eeeh uciekaj od tego faceta póki możesz bo zawsze tak będzie ...oni się nie zmieniają !!!!!!!!!

Gość jakby kobiety się zmienały

Gość renato babalu sobral
tak, dokladnie tak jest dodaj jeszcze ze my faceci nie odpowiadamy tylko za gradobicie, trzesienie ziemii i koklusz ... Wy oczywiscie w zwiazku jestescie zawsze niewinne i pokrzywdzone ... hipokrytki

Gość arystokratka26
Oj jakie biedactwa poszkodowane się odezwały ... nie piszę, że my jesteśmy bez winy ale w tym przypadku (czyt. moim) wina leży po stronie faceta i nie będę tu wchodzić w szczegóły. częściej macie problem z podjęciem decyzji i zaangażowaniem bo nie macie pewnie czegoś tam .. stwierdziłam fakt ...