Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcieprosze..

czy staralybyscie sie o faceta?wazne!

Polecane posty

Gość poradzcieprosze..

ja zawalilam znajomosc, olalam, teraz chce to odkrecic. staram sie, pisze, zagaduje, jest juz lepiej. ale dzis spytalam go, czy traktuje mnie powaznie i czy sie mna nie bawi - bo wkurza mnie to zabieganie o niego i jego widzimisie - a on do mnie ze nie wie czy mi sie uda zmienic to co jest ale wie ze sie staram. wkurzam sie lekko - czy to normalne by baba latala za facetem, czy to konkurs, zawody? co robic? czy jestem naiwna?

Gość valerian
Duma ! Takie słowo zupełnie obce wam .....Poniżyłaś go a tego facet łatwo nie zapomina .... Musisz jakoś odpokutować..

Gość taktak..
jestes naiwna, jak i ja bylam.....tak sie przyzwyczail,ze ja zabiegalam o niego, ze pol roku zwiazku strzelal fochy co 2 tyg.Teraz sie obrazil,a ja go juz olalam i nie odezwe sie.Znajde sobie takiego,ktory bedze latal za mna :P

Gość Ju...
Odgrywa się facet, szuka zadośćuczynienia, sprawdza Cię, czy Ci naprawdę zależy. Oczywiście nie ma sensu cały czas w poczuciu winy spełniać każde widzimisię faceta, ale troszkę postarać się można. Do czasu, oczywiście.:P

Taaak, biczuj się 10x dziennie bo \"musisz to jakoś odpokutować\" ;) A najlepiej, idź do niego głaszcz go i opowiadaj jaki jest wspaniały ! :) Dziewczyno, opanuj się - jeśli jemu nie zależy na odnowieniu tej znajomości to choćbyś na głowie stanęła, nic to nie da. Miej i Ty swoją dumę. Poza tym, czy rzeczywiście tak bardzo zależy Ci na kimś kogo wcześniej \"olałaś\" :) \"Olewani\" nie zawsze chcą podtrzymywania kontaktów. 🖐️