Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnadziewczyna

Jakiś dziwny facet-o co mu chodzi,doradzcie

Polecane posty

Gość no więc faceci mają tak
nie, to nie chodzi o liczenie na sex, on oczekiwał osoby dojrzałej, bez problemów egzystencjalnych, takiej po prostu kobiety, zgodnej emocjonalnie ze swoim wiekiem

Gość wymyslacie na maxa
jesli ty sie zacinasz to on myslal ze nie wiesz jak odmowic - prostejak rura nad czy tu dywagowac

Gość ksakd
sprostuję, bo piszesz autorko, że nie było bliższego poznania między wami, więc jakoś musiał podświadomie odebrać, że jesteś z tych, które nie dają byle komu i byle gdzie

Gość wymyslacie na maxa
ksakd puknij sie w glowe na niedziele

Gość czekająca na...
A co ze mną, ja nie jestem nieśmiała, on wie że chcę go bliżej poznać? Niekoniecznie od razu mam tu na myśłi pójście do łóżka na najbliższym spotkaniu :)

Gość no więc faceci mają tak
ksakd, piszesz jak cnotka, która ma pretensje że jeszcze jest cnotką, ale jak pojawia się facet to go odpychasz myśląc, co o moją cnotę ci chodzi zmień sie kiciuś bo nie zaznasz szczęścia w życiu i skończy się to tak, że któregoś dnia zapragniesz być modem na tym forum

Gość normalnadziewczyna
ksakd wiesz co,mam przeczucie ze masz racje niestety...cos czuje ze on wyczul ze ja do lozka nie chodze z nowo poznanymi facetami.byly nawet delikatne zarty na ten temat jak sie ostatnio spotkalismy przypadkiem.chyba to jest najwiekszy powod a ja wymyslam prace etc.dzieki ksakd szkoda w sumie fajny dosc inteligentny facet.no coz bywa

Gość ksakd
sama się puknij "wymyslacie na maxa" zycia nie znasz czy może jesteś z tych, które dają na pierwszej randce?

Gość wymyslacie na maxa
ksakd w twoim swiecie wszystko sie kreci wokol sexu? nie dostrzegasz innych motywacji? jakas jestes niewyzyta kobieto

Gość ksakd
do "no więc faceci mają tak" niestety większosc facetów myśli tylko o tym, żeby zaciągnąć od razu dziewczynę do łóżka, mam nadzieję, że Ciiebie nie spotkam na swojej drodze, bo właśnie jesteś jednym z takich co przeleciał pewnie już z 15 dziewczyn

Gość ksakd
wymyslacie na maxa - nie umiesz czytać ze zrozumieniem złotko? To się nie udzielaj.

Gość wymyslacie na maxa
niestety większosc facetów myśli tylko o tym, żeby zaciągnąć od razu dziewczynę do łóżka, mam nadzieję, że Ciiebie nie spotkam na swojej drodze, bo właśnie jesteś jednym z takich co przeleciał pewnie już z 15 dziewczyn chyba w twoim swiecie tak jest. twojej chorej wyobrazni

Gość ksakd
wymyslacie na maxa - chyba msz coś z głową albo za rzadko się umawiasz z facetami

Gość ksakd
lub się umawiałaś z kryptogejami

Gość normalnadziewczyna
no dobra dobra nie kloccie sie juz prosze :) czekam do konca tygodnia,potem kasuje numer.dalam mu naprawde jasno do zrozumienia ze CHCE. nie bede czekala miesiac az sie ksieciu obudzi.

Gość ksakd
wymyslacie na maxa - albo masz taki popęd , że facet nawet nie zdąży powiedzieć "A" a Ty już go ciągniesz do łóżka, to wtedy przyznam Ci rację, że to faceci nie zaciągają do łóżek pierwsi

Gość wymyslacie na maxa
albo sie umawiam z facetami na okreslonym poziomie anie ponizej

Gość ksakd
normalnadziewczyna - pewnie facet waży teraz wszystkie "za" i "przeciw", jeśli Ci na nim zależy do daj mu jeszcze trochę czasu, a może ma nawał pracy

Gość ksakd
to Ci na wyższym poziomie myślą inaczej? Nie jak mężczyźni? Litości kobieto :-O

Gość ksakd
to Ci na wyższym poziomie myślą inzaczej? Nie jak mężczyźni? Litości kobieto :-O

Gość wymyslacie na maxa
sprawdz sama i nie pisz "jak mezczyzni" tylko jak niektorzy faceci ktorzy mysla tak jak to poisujesz maja to wypisane na czole na takich nawet nie splune nie mowiac juz o spotkaniu

Gość ksakd
to uwżaj , żebyś się nie przejechała na tych swoich "o wyższym poziomie"

Gość czekająca na...
No i tak właściwie to teraz nie wiadomo do końca czemu facet najpierw daje do zrozumienia, że mu się podobasz,a potem milczy, ile czasu dać mu na odpowiedź i co zrobić kiedy ten czas minie :). Nie kłóćcie się!

Gość werciaa87
tacy wlasnie sa faceci,ty czekasz,rozmyslasz co sie moglo stac a tak naprawde to pewnie nic sie nie stalo i wszystko jest w porzadku ..odezwie sie pewnie wkrotce..naprawde oni tacy sa..wiem z doswiadczenia ;)

Gość ksakd
ja bym mu dała z trzy tygodnie.. potem to jak odgrzewane kotlety :P

Gość kolorowa zaslona
Potrzebuje porady!!! poznalam 1,5mies temu faceta. dobrze sie nam gadalo, wzial mojego maila i obiecal ze napisze(pare razy to powtarzal). od tego czasu cisza:O i gdyby zalozmy sie teraz ni z tego ni z owego odezwal i chcial sie spotkac umowilybyscie sie z nim po tak dlugim czasie?

Gość czekająca na...
Ja bym się umówiła. Chciałabym wiedzieć o co chodzi :]

Gość normalnadziewczyna
powiem wam szczerze, ze mnie to bardzo do danej osoby zniecheca,bo mozna powiedziec mam teraz sporo na glowie i bede mocno zajety wiec spotkamy sie za jakis czas.przeciez kazdy potrafi cos takiego zrozumiec.

Gość normalnadziewczyna
najgorsze jest to,ze jak widac ludzie potrafia ludzmi grac.bo jesli on sie nie odezwie to byla to czysta gra z jego strony,a gral bardzo dobrze.tak naturalnie ze sie dalam nabrac,poniewaz wykazywal proste,naturalne,niewymuszone zainteresowanie mna jako kobieta.z reguly wyczuwam "oszustow".jego nie wyczulam,dlatego pisze :)