Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

czy jak byłybyscie facetem albo jestescie facetem to chcielibyscie.....

Polecane posty

miec dziewczyne 179cm wzrostu waga 60kg włosy czarne sredniej długosci opalona ładna twarz ładna figura ładna talia ale ze wzrostem 179 i troche za szczupła???????!!!!!!!!!!!!

Gość jestem facetem trochę niższym
i bym chciał, tylko bym cię podtuczył trochę :P

hehe:) ale nie jestem dla ciebie za wysoka to jest tragedia moim zdaniem nie chce byc zbyt pewna siebie ale naprawde moja figura i twarz to pierwsza klasa ale jestem wielka jak ku rwa wierza

Gość jestem facetem trochę niższym
nie wiem jak innym ale mi by to (wzrost) absolutnie nie przeszkadzało

ale sadzac po tym, ze zalozylas taki topik, to raczje bym nie hcicala :P wybacz ;)

Natasha :) ja bym chciała nawet nie będąc mężczyzną ale jakbyś nie była opalona w sensie -spalona i pomarszczona miss solarium :)

a co ma topik do tego mam dzis poprostu doła co do swojej wielkosci i mimo ze mam wszystko ok to i tak bym sie cała zmieniła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nienawidze siebie naprawde

e tam :) ...ja uważam że jestem o te 5 cm za niska ale jakoś żyje :) i o 4 kg za gruba ale tego się pozbędę :)

charakter chyba mam spoko bo nie mam zadnych wrogów oprózcz dwóch byłych mojego chłopaka i zazdrosnych dziewczyn

To dobrze...nie mogę już patrzeć na te spalone pomarszczone kobiety które same robią sobie krzywdę i uważają że są piękne bo zlewają się z czarnym tłem.ja już wole lekko opalone albo blade :)

Gość paco rabanne
natasha a jak u ciebie z aktywnościa sexualną?

Gość zyrafaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 175 reszta tak jak Ty i znalzlam chlopaka 191 cm :D:D:D poprostu szukaj wysokiego chlopaka :) slyszalam ze jest taka dziewczyna na swiece ma 215 cm :O kiedys tez zakladalam tu topik ;) wydawalo mi sie ze jestem za wysoka ale wyroslam juz z tego :P tylke te buty na szpilkach... :O

a nie :D ja waze 55 kg :p:P:P

to chyba dobrze że nie możesz przytyć :) może masz dobrą przemianę materii i jesteś skazana na idealną sylwetkę :) też bym tak chciała bo szczerze mówiąc nie cierpię się odchudzać i bardzo lubię sobie pojeść...na szczęście tańczę wiece nie wyglądam jak szafa trzy drzwiowa ale jednak trochę za dużo mam...

zyrafaaaaaaaaaaaa o boze chciałabym miec chociaz te175cm:( a mam prawie 180cm ja sie nigdy z tym nie pogodze:( mam chłopaka juz prawie 2lata o 1cm nizszy ode mnie i nienawidze jak na mnie patrzy albo mnie dotyka bo mam obrzydzenie do siebie i chciałabym nawet tylko dla niego byc inna choc on nie chce

5 cm to nie duza roznica... figure tez mam ale chuda jestem :( no i plaska i to jest moja wada :(:(:( jesli on jest z Toba to przeciez podobasz mu sie taka jaka jestes :)

niby kazdy mi mówi ze jestem idealna ale dla mnie to jest smieszne przyzekam wam nienawidze siebie przede wszystkim swoich włosów niedawno pół roku temu miałam piekne do pasa blond włoski a teraz mam za łopatki czarne bo tamte mi sie zniszczyły i taka lipe odwaliłam wszystko robiee nie tak ze soba NIENAWIDZE SIEBIE NAPRAWDE

Gość paco rabanne
chcialbym cie zobaczyc LIFE

ja wcinam 2 czekolady minimum dziennie...caly czas cos wcinam :D np teraz chipsy :classic_cool: ile bym dala zeby miec te 60 kg :P

tez mam 80 B :( sylikony... chcesz chodzic z takim czyms pod wlasna skora?

e tam ...dziewczyny pokochajcie siebie :) ja doradzam stanąć sobie przed lustrem nago i mówić co wam się w sobie podoba...to na pewno podbuduje poczucie wartości :) jak zaczniecie tak sobie gadać "mam ładne biodra,mam fajny płaski brzuch i nawet nie muszę na niego specjalnie pracować" poczujecie się przynajmniej trochę lepiej :)