Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petrolelotion

moja budowa... typ gruszka

Polecane posty

Gość petrolelotion

i za choinę nie mogę zrzucic mam 168 i 61 kg wymiary 90-72-104 a moze tak jest ok?

Gość petrolelotion
mam jeszce celulit i rozstepy ale tego nie widac chba ze sie rozbiorę

Gość petrolelotion
to wyzej to podszyw

Gość petrolelotion
ten podszyw ma racje ale skad wiedzial?

Gość petrolelotion
ehhh prosze o powazna odpwiedz:)

Gość petrolelotion
mam dzisiaj randke rozbierana i boje sie ze moj partner nie stanie na wysokosci zadania ,czy dostaniew na moj widok erekcji?

Gość lbupiophjo
nie martw sie ja mam 170 65 kg i tez nie moge sie tego pozbyc biodra 100 talia 72 biust 90 tragedia a rozstepy to porazka, celulitis znikł odkad robiłam peeling kawowy(2 łyzki kawy, pół luzeczki cynamonu mielonego, olej roslinny dawałam, ale powinna byc oliwa ) działa to serio, ja sie kapałam i smarowałam tym i tak po 10 min spłukiwałam , tak co 2 dzien , mija miesiac a ja mam gladk.a skure, smaruje sie po tym balsamem brazujacym i wyglądam a co najwazniejsze czuje sie duzo lepiej:) tylko te rozsetepy :( niestety troche mniej je iwdac po balsamie brazujacym ale i tak widac :( taki nasz los :) odchidzam sie od jakiegos czasu ,ale ciezko mi idzie jestejm na diecie 100 kcal juz od 2 tygodni i schudłam 1,5 kg, tylko z brzucha niestety:( biudra na miejscu taie same big:)

Gość lbupiophjo
oj skórę :)

Gość aaa-nka
Chciałabym mieć takie wymiary jak Ty - moje są dużo gorsze: wzrost 164cm i 80kg - myślę że poczułaś się lepiej - zawsze może być gorzej.

Gość tez gruszka
ja mam 171 wzrostu w pasie 70 biodra jakies 102 cm ale biust mam mikroskopijny wiec to jeszcze gorzej wyglada. waze 57 kg. a czy uzywalas do tego pilingu kawe zmielona czy rozpuszczalna?

Gość witam w klubie
Tez mam podobna budowe:( mam 170 cm wzrostu, 101-102 w biodrach:/ 68-70 w pasie i 90-91 w piersiach( numer 75A,80A) wiec nie wygladam zbyt powabnie! ach waze ok.60 kg.