Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesti

Jakie autko dla młodej kobitki? poradzcie

Polecane posty

hm... czyli jednak facet za kierownicą nie jest orłem od początku.... Jarek wyobraź sobie, ze z kobietami jest tak samo.... no i powinieneś wiedzieć, ze kobiety mają problem z parkowaniem - z ocenianiem odległości własnie przez facetów...przecież stale im się wmawia ze mają przed oczami sprzęt o długosci 30 cm... a de facto rzadko się zdarza, zeby 20 osiągnął :P

ja nikomu nie wmawiam, że mam 20 bo mam 15, kobiety aż takie głupie nie są, że nabiorą się na przedłużanie :classic_cool:

me_36 - ten argument to mistrzostwo swiata :D :D prosze sie tu z kobietek-kierowców nie nabijać bo parkowanie bywa na prawdę trudne :D szczególnie jak trzeba sie wepchac gdzies na zatłoczonym parkingu....

ja ostatnio na niewielkim parkingu czekałam 15 minut na miejsce, żeby rzeźbiarz wyjechał... babeczka przechodziła i zobaczyła, ze facio sobie nie radzi - chciała mu pomóc i pokierować ale zlekceważył... ona wsiadła do swojego samochodu i wyjechała od razu - ja wskoczyłam na jej miejsce, a ta pierdoła się jeszcze z co najmniej 10 minut biedziła - co widziałam czekając na znajomych ;)

a ten argument - to dość stary dowcip jest, który mi zresztą mój kumpel sprzedał ;)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość polecam z całego serca
mazdę mx3 - wspaniała, ładnie wygląda, świetnie się prowadzi i nigdy mnie nie zawiodła. Niestety zgłupiałam i ją sprzedałam w zamian kupiłam sobie land rovera - freelandera i nie mogę się przyzwyczaić.

Gość kfjdkfjdkfj
bierz diesla

dzieki za podpowiedzi!! co do mazdy - jak wygladaja ceny czesci? nie są porażające? co do mitsubishi - jaki model? jest ich sporo... po dlugich namyslach skłaniam sie do punciaka jednak... :D podoba mi sie wizualnie , malo pali, i czesci tanie. popytalam tu i tam i ludzie sobie chwalą. wbrew stereotypom...

ja mam fiata punto z 94 r, stare autko ale przerobione, sportowe zawieszenie, super trzyma sie zakretów :) Kupiłam go rok temu, jezdze non stop, jak na swoj wiek to naprawde w rewelacyjnym stanie. Mimo tego niedługo bede sie przymierzac do sprzedazy chce kupic cos z klima itd. mysle o renault clio.

Gość a ja mam i jestem zadowolona
nissan micra.... automatyk, dla mnie rewelcja!

Widze że sporo tu zmotoryzowanych kobitek! fajnie :) ja też zawsze chciałam automat bo wkurza mnie mielenie tymi biegami. ale mój mąż mówi że jak taki cudo sie zepsuje, to moze mi niewiele zostac z wyplaty zeby to naprawic. No to już wole pomielić tą gałką... Edddytek - no wlasnie, jak znosisz brak klimy? szczerze mowiac to mnie troche martwi, bo w rocznku 99 który mnie interesuje, nie ma klimy:( Te nowsze punciaki nie podobaja mi sie wizualnie i nawet klima mnie do nich nie przekona.