Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123123123

AKADEMIA PODLASKA W SIEDLCACH-PEDAGOGIKA

Polecane posty

Gość 123123123

Czy jest na tym forum jakaś osoba, która studiuje pedagogikę wczesnoszkolną?? Codzi mi o takie info kiedy składa się papiery-jakie?? Jak przedstawia się plan zjazdów. Jakie egzaminy?? No i ile za semestr. Chodzi mi o studia zaoczne. Z góry wielkie dzięki. Czytałam na googlach ale żadnych istotnych info nie znalazłam.

Gość 123123123
hej!! Nikt nic nie wie??

Gość pierwsze słyszę o takiej
uczelni

Gość 123123123
no to może inaczej. Wyższa szkoła rolniczo pedagogiczna w Siedlcach.

Gość asdfggh
Halo, zagląda tu ktoś? A jak zjazdy? Czy jak pracuję - dam radę połaczyć pracę ze zjazdami, które ponoć są również w piątki od godzin popołudniowych. Mieszkam kawał drogi od siedlec, dlatego raczej niedałabym rady dojechać już tego dnia...

Gość study4u
Teraz Akademia Podlaska przekształciła się w Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach :) Ze swojej strony polecam UPH w Siedlcach, studiuje tu Administrację i jestem bardzo zadowolona. Poziom jest dość wysoki, a wykładowcy ok:) jak chcecie się dowiedzieć więcej to tu znalazłam dużo informacji na temat tej uczelni: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Siedlce/Uniwersytet_Przyrodniczo_Humanistyczny_w_Siedlcach.html Pozdr. :)

Gość gość
Też tam studiowała, potem się przeniosłam na inny Uniwersytet. Poziom nijaki, wystarczy napisać byle rozprawkę na zaliczenie, dla mało ambitnych polecam i dla takich, którym nie chce się uczyć.