Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strapiony81

Diane35

Polecane posty

Gość Strapiony81

Dziewczyny mam pytanie? Dziewczyna brala diane35 miala ostatnia tabletke noc wczesniej bylem w niej 60sek bez wytrysku i tyle. Po wzięciu ostatniej tabletki 6 dni pozniej dostala okres. Czy jest możliwe zeby byla w ciaży? Bardzo prosze napiszcie :(( Strapiony

Gość Strapiony81
??? Halo pomocy???

Gość dora25
dlaczego miałaby być w ciąży skoro dostała okres?

Gość dora25
dni przed miesiączką są dniami niepłodnymi, ale pomyślcie o czymś innym, mniej szkodliwym, jest wiele metod naturalnych, nie ingerujących w organizm i skutecznych

Gość Strapiony81
Nie wiem poprostu sie nie pokoje.... Wyczytałem ze czasami jest okres a mimo to... Poprostu juz nie wiem co mam myslec ludzie czasem różne rzeczy pisza nie wiedzac ze można człowiekowi zrobic problem w głowie.

Gość melinda3
SKORO BIERZE TABLETKI TO NIE ZAJDZIE W CIĄŻĘ POD WARUNKEIM ŻE BIERZE JE REGULARNIE

Gość Strapiony81
No wlasnie ale to bylo jej ostatnie opakowanie i teraz musiala odstawic. Czyli w wieczor sytuacji wziela przedostatnia na nastepny ostatnia i potem koniec za 6 dni dostala okres. A potem po 23 dniach (jakos tak szybko chyba po odstawieniu tab, ) dostala nastepny i teraz sie nie pokoje. Czy wszytsko bedzie ok?

po ostatniej tabletce nastepuje przerwa, w tym czasie ma pojawic sie okres, mi sie pojawia 4 dni po wzieciu ostatniej tabletki, zatem wzystko raczej jest w porzadku, nie sraj:P

Gość Strapiony81
No wlasnie ale to bylo jej ostatnie opakowanie i teraz musiala odstawic. Czyli w wieczor sytuacji wziela przedostatnia na nastepny ostatnia i potem koniec za 6 dni dostala okres. A potem po 23 dniach (jakos tak szybko chyba po odstawieniu tab, ) dostala nastepny i teraz sie nie pokoje. Czy wszytsko bedzie ok?

Gość zzgdfgnu75
:) normalnie zazywa sie 21 tabletek, 7 dni przerwy, i znowu zazywa sie 21. w ciagu przerwy(te 7 dni) jest sie dalej zabezpieczonym! wiec to, ze Twoja dziewczyna przestala brac nie ma znaczenia;) nie martw sie!

Gość Strapiony81
Rozumiem czyli te 7 dni jest tak czy inaczej teoretycznie bezpieczne. A jak i tak miala 2 okresy to chyba ok? Bo ludzi pisza ze czasami moga byc i 4 okresy a ja juz nie wiem komu mam wierzyc... :((

Gość babytin
Z tego można wywnioskowac ze nawet współżyjąć w ciągu tej 7-dniowej przerwy jest sie zabezpieczonym tak na sto pro? Jeśli byłeś w niej bez wytysku mysle ze nie ma sie czego obawiać.Myśle że najmniej płodne są te dni przed okresem ( czyli ta siedmiodniowa przerwa tez w to jest wliczana). Chyba sie nie myle?