Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kori88

czy 800 zl to duzo za wynajem mieszkania????

Polecane posty

Gość kori88

hejka mam pytanie do was czy 800 zl to duzo za wynajecie mieszkania dwu pokojowego? oboje z narzeczonym chcemy isc na staxcje i ammy mieszkanie za 800 zl ze wszytskimi oplatami,jest to nowyblok z cegly,na pierwszym pietrze,kuchia i lazienka urzadzona pokojoe bez mebli gdyz wolimy miec swoje,co myslicie o takiej cenie?

Gość annja
zależy jakie miasto, jeżeli wawa to taniocha

Gość gfdd
wszystkimi to znaczy prad gaz , woda ogrzewanie ?

Gość xxx88
place tyle za kawalerke w gdansku i to za sam najem.media osobno ok 160zl.

Gość xxx88
media 260 nie 160sorka

Gość kori88
to jest miasto Bialystok,tak 800 zl za wszytsko czyli gaz prad woda itp,a dokladnie to tak 780 ale licze 800,mieszkanie ma 42 metry dwa pokojowe duzy balkon w kuchni nowe meble lazienka w glazurze,pokoje ladnie pomalowane w syplialni stoi na cala sciane szafa ze szklanymi sywanymi drzwiami,jest domofon,

Gość bardzo tanio
niektorzy placa tyle za kawalerke i do tego jeszcze oplaty...

Gość kori88
tak wiem,mielismy oferte mieszkania za 500 zl tyle ze 32 metry czyli jednopokojowe ale pomyslelismy ze lepiej doplacic te 300 zl i miec dwa pokojowe tak wciaz w jednym pokoju siedziec to troche niebardzo ani gosci nie zaprosisz na noc bo nie ma gdzie przenocowaxc ani to spokoju do nauki

Gość kjfvgdv
Cos w to nei wierze :-) ja mieszkam w miescie 26 tysmieszkam w mieszkaniu komunalnym o powierz.38 m2 płace ok 300 zł za czynsz z ogrzewaniem a media płacimy osobno i wych.nas co 2 m-ce razem z czynszem ok.1000 zł.nie płacimy zadnych kredytow ani pozyczek. Czyzby osoba ktora wam wynajmuje nie chce w ogole zarobic. Mam takz emieszkanie ,tez 38 m2,tylko ,ze bez co i wynajmujemy go komus i za samo wynajecie bierzemy 300 zł.a ci co od nas wynajmuja musza do tego czynsz opłacic i wszyskie media.

Gość to normalkaaa
ja tyle płacę bez opłat. Do tego opłaty, jedzenie, paliwo i 2.500 idzie, że tak powiem w długą.

Gość coz ja place za
nielcae 50m 1200 plus rachunki.... mieszkam ostatni miesiac, bo uwazam ze za drogo - kiepski standard. Teraz suzakaj kogos nowego i chca juz 1500, ale nie wynajma za taka cene tego mieszkania, wsyzscy co ogladaja rezygnuja :D

Gość kori88
a wiec juz mowie jak to jest w tych 780 zl jest czynsz 300 zl plus rata kredytowa tych ludzi co nam chca wynajac oraz 80 zl prad ito wszytsko,ludziom poprostu zalezy aby wynajac mieszkanie komus na dluzej i aby splacali rate kredytowa czyli razem wychodzi 780 mamy sie juz wprowadzac w ten piatek

Gość kjfvgdv
kori88 ja na waszym miejscu miałabym sie na bacznosci.Ci co Wam chca wynajac maja kredyt do spłacenia i tak tanio chca wam wynajac.Cos tutaj jest podejrzane.Szczegolnie kazdy chce cos zarobic a tutaj wychodzi,ze oni nie chca ani grosza zarobic.

Gość ghhgghgh
bierz kobieto i nawet sier nie zastanaiwj. ja za kawalerke 32m płace w wawie 1300zł :/

Gość jgguyg
spokojnie jak ktos da za duza cene wynajmu to nie znajdzie chetnego . A nawet jesli to chetny moze zrezygnowac po 3 miesiacach.

Gość też polonista
mój tata wynajmuje mieszkanie studentom,50m kwadratowych, 3pokojowe,balkon, meble trochę zniszczone i w ogóle mieszkanie stare, miasto Bydgoszcz, i studenci za sam wynajem płacą 400 zł+ 600czynsz, czy to za dużo???

Gość kjfvgdv
Podpiszcie umowe przed notariuszem.Wpiszcie w ta umowe cenę wynajmu i date dokad oni beda wam wynajmowac,bo innaczej zrobia was na szaro.

Gość kori88
naprawde ja sie noe obawiam ze zrobia nas w konia,gadalismy z lokatorami ktorzy tam mieszkania od ponad roku,kupili teraz swoje mieszkanie wiec sie wyprowadzja,ci ludzie maja pineniadze kupili dwa ieszkania w jednym mieszka syn z zona i dziecmi a drugie chca wynajac,mial tam mieszkac ich brat ale wyjechal zagranice wiec mieszkanie stoi puste,facet sam mowil ze spokojonie moglby wziac za te mieszkanie nawet 100 zl ale jemu nie chodzi aby zdzierac kase z ludzi tylko zeby7 wynajac komus kto tam pomieszka troche a wiadomo ze jesli wynajal by zqa 100 to wtedy miejsza szansa ze ktos tam dlugo pomieszka bo bedzie szukal tanszego,naparwde facet byl wporzadku,

Gość kjfvgdv
maja pieniadze a kupili mieszkanie na kredyt :-) i w ogole nawet 100 zł nie chca .ach coz za altruisci :-) cos w to nei moge uwierzyc

Gość kjfvgdv
jakbys nie miała zadnych watpliwosci to nie pisałabys na forum ,bo wiadomo,ze za ta cene nie wynajmiesz takiego metrazu i to z mediami.

Gość kori88
no naparwde kupili dwa mieszkania dla dzieci na kredyt w jednym mieszka syn z ona i dziecmi a w drugim mial tez mieszkac syn tyle ze wyjechal za granice,tez sama sie dziwilam ze nie chca zarobic ale mowil ze 700 zl plus prad i tylko tyle,a tera prad poszedl w gore? ikle za mieszkanie 42 metry bedzie prad wynosil?

Gość kjfvgdv
tylko prad a inne media,gaz,woda,kablowak,tel.internet?

Gość kjfvgdv
a pzoa tym ten kto kupuje na kredyt nie jest bogaty

Gość kjfvgdv
za prad płącisz nie od metrazu,tylko od zuzycia

Gość kori88
wszystko jest wliczone w czynsz oprocz pradu,tel nie ma tam bo nie chcemy i internetu tez nie ma,kablowki tez nie ma,sa tyle podtawowe programy,wiecej nam nie trzeba,a moim zdaniem to bogaci moga brac na kredyt biedny raczej nie wezmie bo nie bedzie mial z czego placic

Gość kjfvgdv
:-) oczywiscei,biedny nie weźmie kredytu ale kredyty na mieszkania biora osoby srednio zamozne