Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasamotna25

Mam 25 lat i wciąż jestem sama

Polecane posty

Gość to mamy coś wspólnego ze sobą
Nie mam przyjaciół ani znajomych. Doświadczenia życiowe mnie nauczyły, że im mniej ludzie o mnie wiedzą, tym lepiej. Na studiach ludzie widzieli, że jestem dobry i chcieli, żebym im pomagał (a ja zawsze byłem perfekcjonistą i jak coś robię to robię to jak dla siebie), ale jak ja coś od kogoś chciałem to ludzie albo w ogóle tego nie robili, albo robili to na odwal. Czułem się więc wykorzystywany i postanowiłem, że już więcej nie dam się nabrać na czyjąś "przyjaźń".

Gość Ju...
Spoko, po co Ci znajomi - masz przecież kafe:D:P

Właśnie dlatego tu siedzę :-P Można pogadać o czym się chce, nikt mnie nie zna i nie wykorzysta :-)

na kafe bywaja fajni ludzi ja znam samych fajnych :D

Gość Zuzannaa25
Jestes sama i mozesz robic co chcesz. Nie musisz jezdzic do rodziny faceta i słuchac durnych i nudnych rozmów rodzinki. Nie musisz robic tego co chce chłopakaw niedziele jezdzic na rodzinne nudne i syte obiadki. Mozesz robic co chcesz,flirtowac,bawic sie i co tylko zechcesz.Nie marnuj tego i nie szukaj nikogo. Zakochanie i szał trwa tylko chwile potem jest brutal life.

Ja tak z nicków to wiele osób pamiętam, ale z nikim nie utrzymuję bliższych kontaktów. Zresztą zawsze piszę na pomarańczowo :-P

Zuzannaa25, doszlas do wniosku, ze najlepiej jest byc samemu i w efekcie za 4 miechy sie hajtasz? :p

Gość pewnie dlatego ze u ciebie nic
nie uwierze ze nie chcesz miec choc 1 prawdziwego przyjaciela...

Gość Ju...
No ba, Agiie, ja też:) Ale nawet jak się ktoś niefajny trafi, to przecież nie trzeba z nim gadać:D

Gdyby taki istniał...

a przyjaciel nigdy nie jest prawdziwy. jest zawsze tymczasowy, na kilka miesiecy, kilka lat lub czasem kilkadziesiat.

jasne Justka:) ja w realu:D zuzanna - to po co wychodzisz za mąż? zostaw faceta i żyj sobie sama

Otóż to, niuł brend ma rację. Wydaje się, że ktoś jest naszym przyjacielem, a po pewnym czasie okazuje się, że przyjaźń się skończyła i ten ktoś narobił nam koło d***. Dziękuję za takich przyjaciół! :-O

no skoro jednak na kilkadziesiat lat to chyba to przyjaciel na cale zycie?:)w sumie tez na takiego czekam ale licze sie z tym ze moge nigdy nie znalezc...

moje 2 przyjaźnie trwają 11 lat jedna 4lata i jedna rok prawie i mam nadzieje ze beda wieczne:)

"całe życie" to całe życie (od początku (albo od teraz) do końca ), a "prawie robi wielką różnicę"! :-)

ale jeśli nawet przyjaciel nie jest prawdziwy tzn nie bedzie na całe życie - to nawet na te kilka warto go mieć :D

pogubilam sie hehe

Nawet jak Ci później d*** obrobi? :-O

Gość Ju...
Ale tu chyba o siłę więzi chodzi, a nie o czas trwania relacji... No, Agiie, fajnie Ci.:D

dlaczego tak sie upierasz z tym obrobieniem dupy???to przewaznie domena nastolatkow

Bo znam życie. Moi rodzice byli kiedyś tacy "społeczni" i dobrze się to dla nich nie skończyło :-O

Gość Ju...
Nastolatków? Chyba nie tylko. Ludzie sa złośliwi, szczególnie baby. Wredne z natury, tak po prostu dla zasady.:D

Gość Zuzannaa25
Nie da rady tak rzucic cos co trwa juz 5 lat i jest mi dobrze w tym związku,ale samotnosc stwarza mniej problemów. Ludzie mają nature ze lubia problemy i ichg szukają,nawet podswiadomie.A [potem narzekaja.Samotnosc nie stwarza zadnych problemów. Widze to teraz z perspektywy czasu.Sami kiedys do tego dojdziecie.Zegnam.

nie chodzi o to-ja tez nie lgne za bardzo do ludzi byle tylko miec z kim pogadac-ale tez nie zakladam ze kazdy mnie z gory obgada. nie wierze ludziom ktorzy twierdza ze maja dziesiatki przyjaciol-to nierealne. ale dobrze miec choc 1

a co ma sila wiezi do trwania relcji? relacja moze trwac 6 miesiecy, a sila wiezi moze byc ogromna, ale nagle niby niespodziewanie (niby, bo zawsze trzeba sie tego spodziewac) dzieje sie cos, co nie pozwala tej relacji dalej trwac. grzebie ja na amen. niekoniecznie jet to 'obrobienie dupy', w moim przypadku przyjaciel raz zakochal sie we mnie, ale ja nieodwzajemnialam jego uczucia i przyjazn poszla sie jebac. nastepny przypadek byl bardziej skomplikowany, bo przyjazn przerodzila sie w zauroczenie i fascynacje soba, ale moj 'przyjaciel' nagle wrocil do swojej bylej dziewczyny sprzed 3ch lat i sami rozumiecie... :o

nie można zakładać że każdy chce źle dla Ciebie różne przypadki wsród ludzi się trafiają, ale trzeba walczyc o siebie o swoje szczęście:) ale nie można założyć że ktoś zrobi Ci krzywde..

niul brend-mialam prawie identyczny przypadek i bardzo zle to wspominam.ze nie wspomne juz o PRZYJACIOLCE,ktora wyciagnelam z bagna i odmienilam jej zycie a ona sie na mnie wypiela...ale jednak wciaz mam nadzieje ze kiedys sie z kims zaprzyjaznie tak NAPRAWDE...co nie znaczy ze szukam takiej osoby na sile...

Gość Ju...
Ale jak cos jest - jest szczere i daje szczęście, to przeciez nieważne, że sie kończy prędzej lub później, choć pewnie przykro, ale ważne, że było prawdziwe.

Gość Ju...
Przyjaźń powinna byc bezinteresowna przecież.:P:P:P A Wy tak nie chcecie:P