Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnesloneczko

czy jest jeszcze szansa

Polecane posty

Gość smutnesloneczko

czy myślicie że jest jeszcze szansa .. odszedł 4 miesiące temu ponad, po 3 wspólnych latach bez słowa... na pól roku przed ślubem ... spędził 3 miesiące sam za granicą.. a potem zabrał swoją nową ze sobą.. na pól roku .. on zostanie tam dłużej ... po jego odejściu walczyłam 2 miesiące bez skutku .. potem odpuściłam.. było wiele emocji, nerwów, padło wiele gorzkich słów, nawzajem obrzucaliśmy się wymiganowanym błotem... teraz on sam się odezwał.... chce żebyśmy odnowili kontakt, zostali przyjaciólmi .. rozmowa zeszła przypadkiem na to co było pisze.. niestety że tak wyszło ... pyta lepiej ci teraz... inaczej .. i zamilkł. .. do tego mówi że jest sam, nie z nią tam.. nie chwali się nie mówi ze z nią jest , bagatelizuje temat , udaje że wógóle jej nie ma ... nie wiem co mam myśleć ...

Gość rea lnie patrzonc
mysle, ze nie ma szans, na 100% szukaj nowego

Gość szansa jest zawsze

Gość szkoda czasu na faceta
ktory cie zostawil, a teraz nie wspomina, ze jest tam z inna.

Gość smutnesloneczko
:(

co Ci zależy, i tak jest Ci źle, spróbuj odnowić to wszystko.. ale zachowaj dystans aby w razie czego móc się szybko wycofać i nie czuć bólu...

Gość smutnesloneczko
dzielą nas kilometry ... nawet nie wiem ile ... jedyne co mogę to rozmowa na skype, ale tylko jak jets w pracy, potem przy niej nie włącza się na neta... i z tego co mówi nigdy do kraju już nie wróci .. jak można w takich warunkach odbudować ..:(

Gość DarthE
Facet na moj gust jest frajerem i nieudacznikiem zyciowym odpusc sobie, ktos kto zostawia swoja kobiete dla chwili zabawy i pozniej chce wrocic do cieplego robi wlasnie takie podchody ,szansa jest ale jak raz sobie pozwolisz na wybaczenie takiej akcji nic sie nie zmieni moja droga miej to na uwadze. E.

Gość smutnesloneczko
na razie puściłam to wolno .... nie pojawiam się na necie jak on jest ... czyli między drugą a dziesiątą rano naszego czasu .. czasem sucho odezwę się cześć co słychać.. dwa słowa ... i pisze muszę kończyć.. liczę że może w ten sposób sam za jakiś czas zrozumie... :(... co stracił

Gość bardzosmutnesloneczko
:(