Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana25

pomozcie!!

Polecane posty

mam nadzieje ze ktos mi pomoze dzisiaj,gdyz z tego wzgledu ze jest niedziela nie moge zadzwonic do gina.moj problem polega na tym ze dostalam tabletki na wywolanie okresu,mialam je brac przez 5 dni,jesli po tygodniu nie dostane okresu(no i nie dostalam) mialam rozpoczac branie innych tabletek przez 21 dni no i wlasnie tu sie zaczyna problem bo wzielam tylko cztery i zaczelam krwawic...i nie wiem czy mozliwe ze dostalam okres czy to jest jakies krwawienie po tabletkach?i co mam robic brac dalej tabletki czy juz nie?pomozcie prosze!!!!!

Gość szybko szybko szybko
np jak bierze sie luteine to przez 2 tygodnie mozna czekac na okres:O.. ciesz sie z ego masz bo z pewnoscia to on;)

dziekuje Ci,a jak myslisz mam przerwac branie tabletek skoro dostalam okres?

czy się znam to nie wiem, ale poradzę coś :D to zależy czy to jest takie prawdziwe krawawienie czy tylko plamienie? czy te tabletki (te co teraz bierzesz) masz brać dłuższy czas, czy tylko teraz jak nie dostałaś okresu?

tabletki mam brac tylko teraz bo musze zrobic badania w odpowiednich dniach cyklu (i musze dostac okres a nie mialam 6 miesiecy) i lekarz powiedzial ze jak nie dostane po 5 tabletkach to musze zaczac brac inne jest ich 21 . zaczelam brac te 21 z tym ze po 4 dostalam krwawienia (wydaje mi sie ze to okres-chociaz juz z tego wszytkiego nie jestem pewna)i nie wiem czy brac dalej te tabletki czy nie?

myślę że teraz to już nie ma sensu odstawiać tych tabletek, bo i tak sobie w hormonach namieszasz. lepiej będzie przeczekać ten okres, biorąc tabsy, po 21 dniach odsatwić i wtedy spokojnie zrobić badania. ale to jest moje zdanie i najlepiej by było jakbyś zadzwoniła do swojego lekarza i z noim pogadała - oczywiście jak masz taką możliwość. możesz zadzwonić jutro, będziesz pewniejsza.

bardzo Ci dziekuje,jutro do niego zadzwonie a dzisiaj to wezme tabletke.oby po skonczeniu opakowania kolejny okres sie pojawil....bo nigdy nie zrobie tych badac dzieki.pozdr