Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zainteresowana tematem

Pytanie do mezczyzn mam

Polecane posty

Co powinna zrobic kobieta aby przywrocic w was zainteresowanie seksem w dlugoletnim zwiazku Wiem ze wiele kobiet ma z tym problem,zazwyczaj wszystko jest ok do jakiegos czasu,potem facet wykreca sie z seksu wymyslajac bol glowy,zmeczenie Domyslam sie ze powodem jest rutyna,nuda itd ale czesto tez mimo ze kobieta proponuje zmiany,mezczyzna nie chce Pytam wiec nie co robimy nie tak ale CO MAMY ZROBIC zeby zmienic sytuacje

Gość wzbudzić pożądanie w innym
mężczyźnie

ok ale jak to zrobic?? Jak wzbudzic to pozadanie w mezczyznie z pozoru 'ozieblym'??

Gość kicek2008
Odpowiedz mi ile lat ma Twój mężczyzna?

24 7 lat razem,3 lata po slubie

Gość nie dasz rady
ja mam to samo z żoną, ma w dupie sex i to wszystko- mogę też zapytać co byś poradziła?

Gość oj to bardzo niedobrze
ja mam 20 lat po ślubie, więc takiej oziębłości mogłabym się spodziewać- na szczęście jej nie ma - cieszymy się udanym życiem seksualnym Życzę Wam tego samego

Gość ja też mam 20 lat po ślubie
i teraz niedawno się skończyło- ale trzeba żyć dalej. Mimo wszystko lepiej jak się skończyło wcześniej jak nie ma dzieci, niż później.

dziecko mamy oj to bardzo niedobrze-gratuluje,nie kazdy ma tyle szczescia Jarek---84 -nieeee nie dasz rady-najpierw porozmawiaj z zona (ja rozawialam,nie widzi problemu :( ) Ciezko powiedziec bo jako kobieta niemam problemu z oziebloscia seksualna u siebie. Sama chcialabym znac na to odpowiedz,mysle ze pleć nie ma tu wiekszego znaczenia ,problem mamy ten sam :(

Gość kicek2008
Zaciągnij swojego mena do lekaża .może to początki impotencji lub zdradza Ciebie czego oczywiście nie życzę.

nie zdradza napewno do lekarza nie pojdzie bo przeciez dla niego niema problemu :( :( :(

nie dołujcie facetów impotencją Impotencja jako jednostka chorobowa występuje w kilku procentach a reszta to sprawa nastawienia psychicznego

sróbuj dozować swoja intymność Nie rozbieraj się przy nim unkaj pozaywania się nago Zasłaniaj się gdy przez przypadek zobaczy ciebie gołą i dawaj mu do zrozumienia że on ci jest nie potrzebny bo sama sobie robisz dobrze Zobaczysz co dalej

jakis tam facet - dziekuje za rade,myslisz ze pomoze?? tego typu rad wlasnie oczekuje :)

ale pamietaj że jest to gra o ktorej o nie wie ale gdy cię "zaatakuje" to już nie graj tylko bądz taka jak dawniej,aż do następnego razu

ok tylko te razy s raz na miesiac :( znowu mam tyle czekac?? myslisz ze on zacznie czesciej inicjowac??

Gość oldmen
ja mam to samo z zona i tez trzeba jakos zyc , ajestesmy 26 lat po slubie

czekać czasami trzeba i m-c żeby osiągnąć cel ale sadze jak facet nie ma na boku kochanki to po tygodniu się złamie i zacznie cie "atakować"

w swiecie zwierzęcym regulatorem seksualności jest okres rui U nas nie istnieje to zjawisko ale po okresie intensywności stosunkow występuje okres nasycenia I to występuje u obu płci z wiekszym natężeniem u kobiet.Musisz to wiedzieć i okazywać mu mniejsze zaintersowanie seksem z nim Co nie znaczy siebie zaniedbywac Przecież możesz się masturbować tak zeby on to wyczuwał że robisz ale nie widział

Gość ...................jhg
..ehhh