Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

11 godzin temu, Get Оut napisał:

Nie te czasy bo tu każdy udaję że wierzy, a ja chociaż oficjalnie jestem agnostyk co mi pozwala wszędzie chodzić jak na kilka frontów.😁

Przyjmują księdza od oka? Weź! Serio? W sumie bo co ludzie powiedzą. ;]

9 minut temu, ***** moona i salowa napisał:

twoje rozne bekowe wypowiedzi w stylu z e ogor jest inteligentny tylko poglebiaja beke z ciebie.  

Nie znudziło ci się jeszcze? Żałosny hej terze 😞

Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak będę leciał... cośtamcośytam... w radio właśnie było. Idę do Tesco, lody sobie kupię. Buzi.

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Napisał mitoman który był wszędzie i życia by mu zabrakło na te podróże. Poza tym pojechał aż gdzieś do Azji bazgroły zrobić na piasku dla mnie rzekomo. Spójrz na siebie lepiej atrapo człowieka.😁

juz cie wczoraj wyjasnilem mitomanie wiec po co znowu dzisiaj walkujesz ten sam temat zeby kolejny raz wyjsc na cym.bala ?

7 minut temu, Margherite napisał:

A to dlatego.Ja się podłamałam, trochę odbiłam i jest różnie. Bo jeszcze o dom chodzi o piec centralny. Jutro dopiero rusza terapia logopedyczna dzień po dniu.Na razie mówi po swojemu. Ciężko zrozumieć ale daję rady pewne rzeczy przetłumaczyć.Dzisiaj mi przestał piec ogrzewać. Był zięciu i też przez telefon nam mówił gdzie co i jak. Już mam ciepło.

O Tajemniczego ja cię tez pytałam jakiś czas temu.

Nie wiem co było jej mężowi ale jeszcze do sprawności nie wrócił od tamtego czasu czyli z rok czasu. 

Tajemniczy sie obraził na wszystkich i odszedł pewnie. 

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Niech się śmieją skoro lubią być dziecinni.

Pierwszym klamstwie? To bylo ich więcej? Kurde prawde tutaj pisze a podobno już tyle klamst napisałam 🤔

Piter jest w porządku i jednym z najnormalniejszych tutaj dla mnie. 

tak bylo tej mitomanio wiecej dlatego teraz kazdy stara sie zlapac cie na kolejnej

ja nie pisalem ze nei jest w porzadku tylko ze okreslilas go mianem inteligentny i dlatego sie wiekszosc z ciebie smiala. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się