Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niki1981

co facet powinien?

Polecane posty

Czesc mam pytanie stram sie z mezem o dziecko, biore kwas foliowy staram sie dobrze odzywiac i zastanawiam sie czy moj maz tez powinien cos brac albo miec odpowiednia diete zeby polepszyc nasienie. Dziekuje za rady i Pozdrawiam

Gość może łykać Andrvit
witaminy dla mężczyzn :)

ja mezowi dawałam Maxivit cynk i kwas foliowy ja brałam Kwas foliowvy maxivit Vit. b6

Gość przesadzacie..................
i to bardzo przesadzacie...................................

Dziekuje za rady. Sporobuje z kwasem foliowym a te witaminy to musza byc jakies konkretne, mieszkam za granica i nie wiem czy dostane tutaj takie witaminy jakie polecacie.

jarek , spadaj wszedzie cie pełno na kazdym temacie a na ogólnym to co 3 temat to o tobie

Dziekuje za rady. Sporobuje z kwasem foliowym a te witaminy to musza byc jakies konkretne, mieszkam za granica i nie wiem czy dostane tutaj takie witaminy jakie polecacie.

Gość popularnakobitka
boshe co za ludzie!!!!!!!! Nic nie trzeba brac nic!!! Tylko sypialnia i sex!

Gość ano może

ja uwązam ze trzeba sie pod każdym wzgledem przyf\gotować i witaminy i odzywianie i sport wszytko dobrze wpłynie

wariata? to Wy do macierzynstwa podchodzicie jak nie wiem do czego.... brak slow........ Zawsze wydawalo mi sie iz zajscie w ciaze to cos naturalnego, normalnego.... A nie stres i tysiace przygotowan!!!!!!!!!

Gość popularnakobitka
myszka83 poducz sie jezyka polskiego, a zwlaszcza ortografi. Prosze Cie.....

no własnie tobie sie tylko wydaje a inne dziewczyny chcą sie do tego przygotowac i nie widze w tym nic dziwnego nawet lekarze zalecają przygotowanie organizmu do ciazy

Wy mozgi przygotujcie... Zalosne jestescie:-) A potem wylewacie lzy na kafe gdy dzieciak placze albo cos innego. Psychicznie sie przygotujcie!!!!!!!!!!!!!

jasne nikt nie robi błedow jak szybko pisze owszem ja mało tych witamin to jeszcze byłam na badaniach morfologia , mocz, pozimy hormonów , i usg macicy i wszytko ok wiec do dzieła a to akurat zalecenie mojego lekarza :) i na dobre mi to wyszło

Gość taksiepytam
z psychiką to ty masz cos nie teges głupia kozo

Gość Anialisa
Sprawdzone na moim mężu: Jedna tabletka kwasu foliowego plus jedna tabletka cynku dziennie. Według badań przeprowadzonych w Stanach takie połączenie (przy codziennym zażywaniu przez 2-3 tygodnie) zwiększa ilość i jakość spermy nawet o 75 %. Pytałam o to mojego ginekologa i on to potwierdził, że faktycznie cynk tak działa na wytwarzanie się nasienia. Jeśli nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi, a w moim i mojego męża przypadku pomogło na 100% (po wcześniejszym poronieniu) - jestem teraz w 37 tygodniu zdrowej ciąży. Jeśli się dopiero przygotowujecie z mężem do zajścia w ciążę, to ty bierz folik, a jemu serwuj i folik i cynk:) Powodzenia!

dziewczyny nadmiar witamin nie pomaga a wrecz szkodzi. wszystkie sztuczne witaminy są bardzo źle wchłaniane do organizmu. Nie warto tyle tego w siebie ładować. naprawde lepiej te pieniazki zainwestowac w jakąs milą wycieczke i sie odstresować to lepiej zadziala niz setki witamin. Na poczatku wystarczy tylko folik dla kobiety jesli badania sa ok i nie stwierdzono anemi ani niczego innego. a co facet powinien? powinien tak samo jak i kobieta zmienic tryb zycia na mniej stresujący i zaczac inaczej podchodzic do pewnych spraw ... i wtedy sie uda :) Jesli nie ma przeciwskazań medycznych do zajscia w ciazr a nie udaje się to glownie winny jest stres i to ciągle obsesyjne myslenie o dziecku. Jak sie to przerwie to najczesciej sie udaje :)

Dzieki za rady widze ze zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie potrafił tylko krytykowac. Przeciez jest po to własnie to forum zeby wymienic sie radami. Kazdy jest inny jeden sie bardziej przejmuje a drugi mniej. Ja chce sie dobrze przygotowac i tyle.

Gość Anialisa
Zagalopowałam się trochę - zwiększa się ilość i jakość plemników w spermie, a nie ilość i jakość samej spermy:) Wcale nie musi jej być więcej, niż zwykle;)