Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGADGFR

Panowie, po sikaniu wycieracie wacka?

Polecane posty

Gość AGADGFR

mój chłopak się ze mnie śmiał, jak zapytałam czemu nie wyciera. Trochę siuskami mu majtki walą

to nic nie da bo zawsze kropelka moczu jest w cewce moczowej i jak wytrzesz i schowasz wacka to ta kropla czy kilka wycieknie po chwili.Pomożę wycieknie po zrobieniu siku nacisnąć palcem pod workiem mosznowym na cewke i wycisnac tę kropelke czy dwie

takiego osikanego wkładasz do gaci:)a jak dziewczyna będzie go chciała wziąść do buzi spontanicznie?np.kiedy robisz kanapki.:D

Gość Johnny83
Oczywiście, że wycieram i to bardzo dokładnie. Dlatego nigdy bielizna nie śmierdzi mi moczem. Niestety większość facetów tego nie robi. Ja sobie nie wyobrażam, zwłaszcza od 2 lat kiedy jestem w bardzo szczęsliwym związku i niedługo bioręślub żeby mi miały śmierdzieć kiedykolwiek gacie moczem, kałem czy jeszcze czymś innym. No ale niektórzy faceci widocznie lubią jak od nich wali.

Gość fdgfgrgt
mialam 2 facetow i zaden nie wycieral tylko strzepywal wacka. ale zadnemu nie smierdzialo

Gość moik
Ja zawsze wycieram papierem toaletowym albo szmatka, ale i tak cholera zawsze cos skapnie:(

Gość Willy
No dokładnie, zawsze skapnie cholerstwo. Dziewczyny, badźcie wyrozumiałe :P

Gość Stunter92
może twój chłopak majtek nie zmienia długo ? ja zmieniam codzinnie i walą moczem , aa nie wycieram go , tylko strzepuje porządnie :D

Gość petress
Ja opłukuje , a jak nie moge to przynajmniej wycieram. Inaczej sobie nie wyobrażam..

Gość petress
zawsze mam taką specjalna flanelowa ściereczke, mama mi dała :)