Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze byy taak

porozmawiajmy o tym na co pozwalacie facetowi

Polecane posty

Gość a moze byy taak

mam na mysli czy nie macie nic przeciwko jesli wyjdzie z kumplami do pubu na piwo?do klubu potanczyc?jesli zatanczy z dziewczyna?jesli z nia widzi sie przypadkiem rowniez na innych imprezach? no i inne pomysly podawajcie i wypowiadajcie sie :)

Gość jak iedys rzygalam przez okno
ja pozwalalam na zdrady a potem obgadywalam z nim laski z ktorymi mnie zdradzal, ktora ladna a ktora nie zakochana bylam slepo i mega po prostu mega powaznie rozstalismy sie rok temu a ja dalej o nim mysle i kocham

Gość zmieniam codziennie albo
po to mamy m.in. siebie na wzajem aby wychodzić tańczyć razem.do pubu ok-chociaż po 15 minutach dzwoni żebym się dołączyła, do klubów kategorycznie nie-i to nie są moje zasady , to on mnie nauczył, że po to dwoje ludzi jest razem

Gość dolakowal
pozwalać to możesz psu zrobić ci kupę na dywan.

Gość zmieniam codziennie albo
ps. jesteśmy razem przeszło 10 lat

Gość a moze byy taak
szczerze podziwiam 10lat ,sporo czasu ,oby i nastepne byly rowniez takie :)

ja nie widze nic przeciwko wychodzeniu na piwo czy do klubow :P ale zrady nie wybaczylam i nie wybacze :P i wbrew pozora facet w wiekszosci przypadkow nie zdradzi w klubie czy na piwie a gdzies indziej :P

Gość a moze byy taak
np? chodzi mi ogolnie o zachowanie tez,jak poznac ze zdradzil

jesli ci tego nie powie to wtedy zazwyczaj zaczyna sie innaczej zachowywac...jest inny,zamyslony,mniej sie odzywa, jesli zdradza cie dluzej potrafi do ciebie powiedziec imieniem innej...porazka w kazdym razie. Da sie odczuc,ze facet innaczej sie zachowuje. Mi powiedzial po dluzszym czasie dopiero...

Gość a moze byy taak
oj ...nieprzyjemne to musialo byc,po ilu latach?

Gość a moze byy taak
podnosze:)

Gość baba wieczorową porą
'pozwalać to możesz psu zrobić ci kupę na dywan.' -------> dobre :D jak można dorosłemu człowiekowi na coś pozwalać czy nie pozwalać? zakazy i nakazy może sprawdzają się w wychowaniu dzieci, ale w związku? ustalamy po prostu swoje zasady, omawiamy co nam odpowiada a co nie i jest ok - np. on idzie na mecz z kumplami a ja na babskie nasiadówki z przyjaciółkami - i każdy jest happy:) a poza tym lubimy spędzać czas ze sobą w kinie, teatrze, na koncertach, więc nie ma problemu