Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amarettto

Do Pan i Panow- Jaka metoda walczyliscie o milosc, ktora odeszla?

Polecane posty

Gość ja walcze**
rozpoczęłam własnie walkę z męzem o jego alkoholizm....walcze bo kocham :(

Gość ja walcze**
nie widzi i nie chce Byłam u psycholog i powiedziała mi ze on po prostu stwierdził ze mnie juz ma i nie musi się juz starac.... nie potrafi wypoczywac bez piwa i to jest pierwszy etap jego alkoholizmu...teraz muszę popracowac nad tym aby on ten problem dostrzegł. Teraz wiem...jesli kochasz nigdy do konca nie pokazuj tego jak bardzo bo druga strona zaczyna się mniej starac :(

Z tym staraniem sie to jakis paradoks, ale niestety prawdziwy. Trzymam kciuki za Was:) Tymczasem czy wzbudzajac w kims zazdrosc mozna w ten sposob przyczynic sie do powrotu naszej milosci do nas?? Nikt sie nie wypowie?

Gość ja walcze**
a po co chcesz aby wróciła?

Gość powiem Ci szczerze ze
czesto naprawde niewarto walczyc wiec zastanow sie jeszcze raz czy naprawde chcesz ratowac cos co skonczylo sie nie bez powodu

Gość ja walcze**
jesli wzbudzisz zazdrość to moze wywołac przeciwny efekt wszystko zależy od tego kim jest ta osoba i jaką ma samoocenę. A nie mozna spróbować w inny sposób?

Moze wzbudzenie zazdrosci i reakcja drugiej osoby moze byc wskazowka czy tej osobie jeszcze zalezy...

Wampirzyco25 dlaczego nie walczysz? Czy dlatego , ze nie odchodzi sie od nikogo bez powodu?

Gość Unter
Zazdrość to nie miłość. Zazdrość nie przerodzi się w miłość.

nigdy nie walczyłam...kiedyś po jakimś rozstaniu (on mnie rzucił), mój ojciec powiedział mi tak \"nie płacz, był idiotą, skoro Cie nie docenił, ciesz się, śkoro z idiota nie będziesz\"...wzięłam sobie to do serca :)

a co da walka?Jak chłopczyk chce sie dowartościować innymi paniami, a ma w dupie to co mysle i czuje?.Jest egoistą gdzie kazde jego zdanie zaczyna sie od BO JA...to wybacz walka nie ma sensu.Z resztą jak jest miłość to sie ją czuje,a nie szuka powodów by ją odrzucać...