Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poohateq

Prosze o pomoc bo chyba ja trace...

Polecane posty

ale nie popłacz sie... :P oraz - wszyscy Ci napisali, jak masz postępować... a żeby być sobą, to trzeba być kimś... Ty na razie jestes ci.peczką... musisz pracowac nad sobą

Gość Napuszona
nikt Ci nie poda instrukcji obsługi kobiety, musisz sam dojść i dojrzeć do pewnych spraw...Z czasem, z wiekiem ochłoniesz i przyznasz nam trochę racji... Nikt Ci tu nie życzy żle, po prostu jesteśmy realistami.

Odejmij od tego co pisze komiczne złośliwości i jad :D i zostanie Ci dużo sensownych rad. Mnie ten komiczne czasem zasmuci (ale nie płaczę :p), czasem rozbawi ale facet w uproszczonej formie mówi całkiem do rzeczy (przynajmniej w tym wypadku). Za chwilę będziesz zadawał pytania w rodzaju: dlaczego kobiety nie doceniają wrażliwych mężczyzn. Powtarzam Ci jeszcze raz albo będziesz wobec kobiety zdobywcą albo kolegą. Jeśli ona się dystansuje to nie napraszaj się. Rzecz nie polega na tym aby związek ratować na siłę. Ważne jest aby kobieta widziała, ze i rozstanie zniesiesz, bo jesteś silny, w domyśle męski czyli niezależny. Tymczasem Ty w jakiejś mierze sprawiasz wrażenie uzależnionego i słabego. Kobiet to nie pociąga. Owszem kobiety lubią opiekowac się mężczyzną, nawet pokonanym ale nie słabym z natury. Opis na gg rzeczywiście dla nastolatki raczej. Chcesz to ratować, to ratuj, zapewne musisz się doświadczyć...

Autorze - czy powiedziałeś jej kiedyś, że masz ochote rżnąć ją przez cały dzień? Lub coś w tym stylu

Komiczne nie każda kobiet oczekuje TAKICH wyznań :D zapewniam Cię, ze nie każda

Gość Poohateq
co o mialo by na celu??

Gość Napuszona
uuu....takich słów nie każdy facet może użyć...niektórzy za to moga dostac w pysk....;)

Gość Poohateq
nie nie powiedzialem

Dodam do tego co pisze frk... Nie ma znaczenia jak będziesz się zachowywał wobec niej - czy będziesz chamski, czy czuły, czy opiekunczy, czy brutalny... Ważne jest, by kobieta czuła niemalże fizyczny ból na samą myśl, że Cie straci... ostatnie słowa to klucz... musi wiedziec, że moze Cie stracić... przy Tobie tego nie wie... podajesz sie jej na tacy, bez wysiłku

Gość oeofkdm
"jak będziesz walił takie miałkie frazy o bogu i sercu kazdej lasce, to zostaną Ci kobiety w formacie jpg.." no cos Ty? To tylko swiadczy o jego wrazliwosci i romantycznej duszy. Kobiety lubia takich :)

"Komiczne nie każda kobiet oczekuje TAKICH wyznań" ale te, ktore nie oczekują nas nie interesują...:P a serio - chciałem zobaczyc reakcje autora.. kiedy spytałem ostatnim razem w realu mojego kumpla o rzecz podobną to mi powiedział, że coś takiego byłoby wg niego poniżeniem każdej kobiety... dodam, ze ta laska, ktora go rzuciła własnie, to była ewidentnie kocica, ktora po takich textach ma mokre majtki :D - to było widac na 1 rzut oka ale on tego nie widział... po prostu nie zrozumiał, że to mozliwe

"no cos Ty? To tylko swiadczy o jego wrazliwosci i romantycznej duszy. Kobiety lubia takich" jaaaasneee :P lubią, jako platonicznych przyjaciół :D

Gość Napuszona
oeofkdm---------mów za siebie...;)

Kobiety najbardziej lubia połączenie samczej arogancji z wrażliwością, przyprawioną odrobiną romantyzmu rozumianego jako pociąg do ryzyka, które potem mężczyzna potrafi jakoś tam refleksyjnie zobrazować, a nie tylko podziwianie zachodów słońca... Owszem, są różne typy o różnie rozłożonych akcentach (o co się tu nie raz spieraliśmy) ALE są też pewne generalne prawa rządzące ludzką psychiką, reakcjami któe implikują określone zachowania, właściwe większości typów psychologicznych. Po prostu, gdy się przyglądnąć, to widać jak pewne sytacje się powtarzają, do znudzenia. Komiczne pewnie nie zaprzeczy....

Gość Poohateq
komiczne=> zawsze pisze prawde i teraz tez powiem jak bym takie cos powiedzial dziewczynie to bal bym sie zebym dostal w pysk a chtenie bym to powiedzial ale boje sie ze to moze ja urazic..i tu jestem ci.pa bo bal bym sie ze ja strace... widze nalezy mowic wiecej niz sie to zazwyczaj robi..

Gość oeofkdm
wystarczy poczytac opisy kobiet, jaki musi byc facet. Obok inteligencji, jest wlasnie wrazliwosc i romantyzm :P

Gość Poohateq
komiczne=> zawsze pisze prawde i teraz tez powiem jak bym takie cos powiedzial dziewczynie to bal bym sie zebym dostal w pysk a chtenie bym to powiedzial ale boje sie ze to moze ja urazic..i tu jestem ci.pa bo bal bym sie ze ja strace... widze nalezy mowic wiecej niz sie to zazwyczaj robi..

Gość oeofkdm
nefrytowakotka - to w takim razie czemu tak pisza?

Gość Poohateq

Mnie nie pytaj, bo ja takich opisów nie miewam. Wydaje mi sie ze im sie wydaje że tego właśnie chca, ale juz jak dostana takiego faceta to się szybko nudza i wieja:D

Gość Poohateq
konieczne mam pytanie ile masz lat tak mniej wiecej..??

"Komiczne pewnie nie zaprzeczy.." w kwestii podejscia do kobiet mamy raczej podobne zdanie :)

Poohateq : tylko że Ty chcesz gotowej recepty : co, jak ,kiedy i ile...a przepisu na miłość nie ma, albo isprzy, albo nie i za cholerę nie zaiskrzy.

"ale te, ktore nie oczekują nas nie interesują... a serio - chciałem zobaczyc reakcje autora.. kiedy spytałem ostatnim razem w realu mojego kumpla o rzecz podobną to mi powiedział, że coś takiego byłoby wg niego poniżeniem każdej kobiety............" Pełna zgoda :D taki, które "nie oczekują" nie chcemy, ale zwróć uwagę, ze autor topicu nie aspiruje raczej do TAKICH kobiet. Poniżenie, hmmmmmmmm... Powiedzmy sobie wprost, sam akt sekulany wykonany z dużym zaangażowaniem i pewną brutalnością, może byc odebrany jako poniżenie/dominacja.