Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poohateq

Prosze o pomoc bo chyba ja trace...

Polecane posty

"Powiedzmy sobie wprost, sam akt sekulany wykonany z dużym zaangażowaniem i pewną brutalnością, może byc odebrany jako poniżenie/dominacja" jesli laska, która zazwyczaj wcale nie przeklina, w trakcie krzyczy na cały głos "kurva ale ty to zayebiście robisz" to raczej przeżyje to pozniejsze poczucie poniżenia i dominacji ;):P

Gość Poohateq
czyli chcecie powiedziec ze kobiety pragna napalonych , tawrdych i pewnych siebie facetow proponujacych ostry seks.oprocz tego facet ma lac babe jak sie nie slucha. ona sie ma mu podporzadkowac. jka nie to wypie.rdalaj .szukaj nowego musi nigdy nie byc pewna ze go juz ma , musi o niego walzyc kazdego dnia jak by jutro miala go stracic. pierd.olic fakt bycia milym romantycznym i uprzejmym (po ch.uj??)

Gość oeofkdm
na to wyglada

Gość Poohateq
nie no powaznie ja to tak mniej wiecej rozumiem ... a co na to konieczny i kobitki mi powiedza>>??:>

Gość Poohateq
to mi sprobuj tak prztlumaczyc bym zrozumial chyba ze nie umiesz...;/

Gość Poohateq
wiesz kiedy???? kieDy sie spotkam z Nia bedzie srodek;)

Gość Napuszona
to prowokacja, takich idiotów nie ma, ktos sobie robi niezłe jaja:O

Widzisz piszesz, ze chciałbyś takich klimatów a la ale z ciebie suczka ale nie zachowujesz się tak abyś mógł to zrealizować ja Ciebie nie zachęcam do tego abyś walił na oślep takimi tekstami żeby je mówić, trzeba wiedzieć do kogo się mówi Ty nie wiesz, bo skoro nas pytasz, to tak na prawdę nie znasz swojej dziewczyny rzecz polega na tym aby wejść w takie zakamarki duszy, które jeszcze nikt nie odwiedził, które smam kobieta odwiedza rzadko. Trzeba tam wejść i rozsiąść się wygodnie. Wówczas sama kobieta zacznie mówić ;) ciekawie..... Po prostu: chcesz być traktowany jako zdobywca, to sie tak zachowuj...

Gość Poohateq
thx za wasze info ale trzeba wracac do zycia ale konieczne => dobrze gadasz ale powiem Ci chu.jowy jestes;/ thx all jeszcze raz. PeacE

Nefry.... otóż są :O raz myślałem żeby rekalmacje złożyć :p ale nie było komu :D Drogi Puchatku :) bądź męski czyli pewny siebie, swojej wartości i poza tym reszta nie jest już tak ważna nie traktuj tego co pisze komiczne całkowicie dosłownie przynajmniej ja nie namawiam Cię do podłości, chamstwa i wykkorzystywania cudzej słabości relacje z kobietą mogą także wyglądać tak, ze mówisz do niej zerżnęcie, ty suko a na drugi dzień wręczasz jej kwiaty i ona zarówno jednego jako przejawu dominującej meśkości, jak i drugiego jako znaku szacunku i wrażliwości, pragnie jedno drugiego nie wyklucza

Gość Napuszona
hehe...puchatek jeden:O

łał... ale z Ciebie kozak sie zrobił :D:D pewnie spociłeś sie z warżenia pisząc te odważne słowa :P pracuj dalej nad sobą, bo z potulnej pussy przekształcasz sie w prawdziwego komandosa klawiatury :D:D ciekawe jak by Ci wyszedł ten text w realcji face to face :D

za komadnodsa klawiatry złoty puchar błota im. Nagiego Pracownika Publicznego :D

Gość Poohateq
nie spocilem sie tylko uswiadomilem sobie ze facet to jesy ch.uj i nim zostanie jak zamienia sie z kobieta na chu.ja to jest cipa ... a ci.pe ma tylko kobieta!!! co z na zywo sadze ze bym sie bal ale jak sie raz zyje to trzeba to wykorzystac.. wiecznie nie bede mlody a ona nie jedyna... chyba pora pokazac ze ja tu mam chu.ja i ze ona tu ma dzioore . frk=> wiesz co komiczne ma racje tylko musiala mi to uswiadomic osoba ktora jest chyba zzewnatrz bo mi yto mowil brat ale tego nie ruzmiałem.. jak przesadze z tym to bede mial tylko pewnosc ze juz nie ci.pa ale ch.uj jestem i z radoscia czesciej bede zagladal w majtki:D

Gość Poohateq
to zajzyjcie tu niedlugo ... :D nawet jutro w sumie dopiero jutro... dzis juz mam inaczej dzien zaplanowany choc wieczorem...:D dobra lejdis and dżentelmens jeszcze poczytam wasze wypociny i umyslowe wysilki i sie biore za naprawe tego burdelu....

chęci masz.. pewnie z umiejętnosciami gorzej, ale praktyka czyni mistrza... pamietaj -"czeba być tfardym a nie mientkim" :P:P

Gość aaa...
komiczne zejdz z chlopaka:P

Gość Poohateq
komicznie zobacz poczte i odpisz mi na mejla bo mam sprawe

Gość K****
WAS KU*** WSZYSTKICH POJEBALO

Gość __bliska__
nie, no nie przestawajcie, fajnie sie was czytało :)...generalnie dobry kierunek działania..autor ma tez poczucie humoru i duzo chęci do nauki, nie jest źle :) ja mam tylko jedną malutką radę..no może dwie: nie krytykuj się, nie biczuj, niech ona sama sie głowi jakie masz wady, nie musisz jej ich wciskac w oczy... jak tu ktoś dobrze radził: wyluzuj ciesz się jej towarzystwem, baw się, skoncentruj się na organizowaniu wam sytuacji, w których bedziecie mieli okazję przezywania podobnych wrażeń, oczywiście przyjemnych, okazję robić coś fajnego wspólnie... i nie mów o uczuciach i nie pytaj w jakim są stanie u niej...jak wszystko bedzie na dobrej drodze, to sam poznasz, zobaczysz to "w jej oczach"...wtedy powiesz co czujesz i wtedy będzie to miało sens... powodzenia nie znęcajcie się nad chłopakiem...żaden facet o radę tu nie prosi, jak nie ma noża na gardle...

Gość Poohateq
Bliska thx wielkie za to co napisalas. nauczylem sie jednego nie naciskac dac na luz i widze juz co zle robie . bardzo przydaly sie wasze wypowiedzi bo zszedlem na ziemie i nauczylem sie wiecej dzieki wam. ja w sumie cale zycie sie staram wiele nauczyc i ucze sie na bledach a szczere i wredne wypowiedzi od komicznego sie przydaly dzieki temu sie naucze, ale samo karcenie czlowieka nie zbuduje z niego dobrego clzowieka cZasem trzeba powiedziec cos milego ale akurat u mnie szczera prawda i kilka wskazowek..pewnie mnie sie zawsze dobrze czyta:D a co do kliku spraw to kilka faktow tu nie opisałem ale przymyslalme wszystko i jest luzik . spisalem sobie to co najwazniejsze i zrobilem liste z waszych wypowiedzi thx all:) 3mcie sie niedlugo znowu sie odezwe;)

Gość __bliska__
a koniecznie:)

Gość poohateq
Witajcie troche sie zmienilo od tamtego czasu.... widzicie byliscie omylni ale jakze pomocni....tak naprawde ona nie mowi tylko pokazuje uczucia.. a Wy sadzicie ze to juz koniec a Tu dopiero poczatek i wszytsko sie rozpoczyna... troche sie od was ucze i to co piszecie ale kurwa jak by ktos mia inny chujowy charakter to by dawno z niej zrezygowal ale ze mi na niej zalezy to z nia jestem i dlugo jeszcze bede bo tak naprawde to od tamtego czasu troche sie zmienilo i w sumie nie bylem w depresji ani nic tylko tak poprostu napisalem.... jednak sadze ze pomagacie ale tez oceniacie zbyt szybko i pochopnie sytuacje czesto ludzie tu piszacy nie pisza wszytskiego....pozdro niedlugo znowu cos naskrobie...PeacE