Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkaokocim

Czy to mozliwe,zeby wiadomosc na nasze-klasie....

Polecane posty

Gość mariolkaokocim

nie doszla do adresata? Wyslalam wiadomosc koledze z podstawowki i stalo sie to czego sie obawialam-nie odpisal:P czy jest mozliwe,ze nie dostal tej wiadomosci? probuje jakos zminimalizowac swoja porazke;)

Gość jesteś żałosna

ejj to jeszcze nic, bo to kolega z podstawówki... ja napisałam do mojego byłego (co prawda nie na naszej klasie, ale na podobnym portalu :P ) i też nie odpisał :O

Gość mariolkaokocim
Onk3--> brutalna prawda,a le chyba prawda:P:D

Gość mariolkaokocim
kto wie kto wie--> Tyle,ze byly bal sie moze,ze go zaczniesz nekac, itd;) Moze mu bylo niezrecznie, a tutaj tylko i wylacznie kolega;)

Gość hnfhnghn
a co ty się przejmujesz mi często ktoś nie odpisuje, chociaż się lubiliśmy, z kolei piszą do mnie osoby od których wiadomości bym się nie spodziewała to normalka i o niczym nie świadczy

Gość tyuy
Moga nie dochodzic,a le to przed zmiana serwera;)

Gość te wysyłane a naszej klasy
sa często traktowane jako spam... jest nawet ostrzeżenie przy rejestracji, co zrobić gdy nie dotarl mail aktywacyjny... Ale równie dobrze mógł nie odpisać... Ja wysłałam kiedyś zaproszenie do portalu bardzo dobremu znajomemu a on nie akceptował zaproszenia. Po jakimś czasie się odwazyłam i napisałam żartobliwego maila, czy mnie ignoruje planowo... Odpisał mi przeprosiny, zapewniał że nie zrobił tego przez nieuwagę. Na naszej klasie maila nie wysyłają sie wszystkie na jednej stronie i nie ustawiają się tymi nieprzeczytanymi u góry. Jeśli ktoś rzadko zagląda do poczty a dostaje sporo wiadomosci, to łatwo przeoczyć którąś... Choć tak jak napisałam, może cię ignorowac zaplanowanie...

Gość maruish
Podejrzewam,ze gosciu Cie olal. I tyle. Trzeba tez go olac i zyc dlaej;)