Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość republika babska II

Gdzie Ci mężczyźni prawdziwi, męscy z klasą tacy...

Polecane posty

Gość republika babska II

wszędzie gdzie okiem nie spojrzy się same paszczury, albo zaniedbane grubasy albo leszcze z zapadnieta klatka piersiową :-o o klasie i zaradności nie wspomnę, bo każdy ma gdzieś bycie zaradnym i dba tylko o siebie :-( gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy no gdzie ?

"bo każdy ma gdzieś bycie zaradnym i dba tylko o siebie " to sugeruje taką myśl, ze słowo "zaradność" w Twoim pojęciu łączy się automatycznie ze słowem "związek" :D mam to gdzieś :p

Gość republika babska II
zaradność jest to umiejętność zarobienia na siebie, dom i ukochaną, utrzymanie rodziny na pewnym poziomie a nie jęczenie że pieniędzy nie ma :-( wiadomo, że chodzi o związek bo inaczej tego sobie nie wyobrażam

Gość nowy rok
"bo każdy ma gdzieś bycie zaradnym i dba tylko o siebie" eee dziewczynka chyba przez swoja lekkomyslnosc wpadla bo to zdanie wyklucza samo siebie. natomiast od razu widac o co chodzi, i na co liczy ta dziewczynka :o

Gość
nowy rok => dokładnie. Księżniczka, taka jej mać. Autorko => Dbać warto tylko o kogoś, kto dba o mój własny zad i tylko na tyle, na ile dba. Wedle tych słów skoro nikt o Ciebie zadbał i wypowiadasz sie w stylu w jakim się wypowiadasz łatwo zauwazyć, na ile ty jesteś w stanie ddbać o kogoś i ile mu poświęcić. Czyli okrągłe, kurwa, nic...

Gość republika babska II
ze niby na co liczę ? co mi wmówisz ? że licze na związek z obrotnym facetem z klasą to coś złego ?

Gość Posnaniak
A ty nie możesz być obrotna ? Macie takie same szanse.......

Gość JuliaJJ
jest wielu prawdziwych, wartosciowych mezczyzn, babek zreszta tez ;) 👋

Gość republika babska II
róznica jest taka, że to mężczyzna musi pracować na dom, kobieta może też pracować, ale nie musi. na jej barkach jest prowadzenie domu, aby facet gdy wróci zmęczony po pracy czekał na niego pyszny obiadek, wszystko wyprane wyprasowane i posprzątane a do tego zadbana sexowna kobieta. jeśli chcesz by kobieta zajeła się tylko pracą to zapomnij o tym co napisałam wyżej bo nie jestem wołem roboczym który po ciężkiej pracy będzie jeszcze to wszystko w domu robił no ale co może wiedzieć taki nieudacznik jak Ty.... proponowanie kobiecie pracy jest beznadziejne klasy to ty nie masz za grosz chłopczyku, bo mezczyzna to na pewno nie jestes

:D :D :D i przed takimi uroczymi kobietami, jak Ty uciekają, ci tzw: mężczyźni z klasą, chociaż radziłbym pominąć "l" i powiedzieć wprost: z kasą :D

a nie masz swoich ambicji? chęci realizacji się zawodowo? jestem ciekaw ile tak przy garach wysiedzisz.

Gość
Tzn oczekujesz tzn. tradycyjnego podziału ról. A cnotę chociaż chowasz do ślubu? :P

a potem to tylko można sie dziwić, skąd sie biorą topiki o tych wrednych, niesamodzielnych, wyrachowanych babach..:(

Gość Posnaniak
proponowanie kobiecie pracy jest beznadziejne :D:D:D:D:D:D:D:D:D: mamusia cie na takie pasożyta wychowała ?

Gość republika babska II
dlaczego myslicie, ze szukam kogos z kasa ? szukam zaradnego mezczyzny to wy uogolniacie ze szukam kogos takiego :-o jestescie pusci i brak wam klasy

republika babska II - nudzisz, kobieto, i przeczysz sama sobie. opza tym czasy książąt na białych rumakach, co to przedzierają się przez chaszcze w celu uratowania ukochanej (domniemanej) z objęć smoka i zamkowej wieży DAWNO MINĘŁY

Gość Posnaniak
Napisz na swoje wykształcenie , gdzie pracowałaś i gdzie mieszkasz ...

wiesz w dzisiejszych czasach podział ról przebiega nieco inaczej niz kiedys. Chyba niewiele jest KObiet które widzą sie tylko w roli PAni domu. raczej tez mają swoje ambicje. Ty po prostu określiłas swóje i stąd odzew.

rhyme - wiesz, ja rozumiem, że można chcieć być tak zwaną gospodynią domową. ale zauważ, że to dość krótkowzroczne, jeśli np. coś mężowi "z klasą" (czyli tak zwane koło napędowe domowych finansów) się stanie. kura domowa sobie nie poradzi

wspólczesny mężczyzna z klasą to taki, który, ponieważ kobieta też pracuje, potrafi wziąć na siebie część obowiązków domowych : obierze ziemniaki do tego pysznego obiadku, śmieci wyrzuci, polata z odkurzaczem, kiedy żona prasuje mu koszule itd. I takich, fakt, trudno znaleźć.

helli - jak najbardziej. To jedna sprawa. A druga ze po paru latach taka Kobieta ma serdecznie dość takiego zycia. PRzynajmniej ja to obserwuje wsród swoich znajomych. A co jak taki zaradny znajdzie drugą? A z umiejętności prowadzenia domu cięzko się utrzymac...