Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Czy Twój facet jest szczuplejszy od Ciebie ?

Polecane posty

Nie mam nadwagi, ale mam dosyć masywną budowę. Nie wiem jak Wy, ale czuję się trochę nieswojo przy drobniejszym facecie, od razu sobie wkręcam, ze mogłabym być szczuplejsza :O nawet jeśli mu to przez myśl nie przejdzie ;) Też tak macie ?

Gość love itself
mój jest wyższy o jakieś 15 cm (ma 189, ja - 174) ale chudy jest pierońsko : - P waży chyba ok 74, ja 64 i na dobrą sprawę mam wszystko trochę szersze od niego, a przede wszystkim biodra. chciałabym trochę schudnąć, przede wszystkim dla siebie, nie dla niego czy po to, żebyśmy ładniej razem wyglądali : - P natomiast jego nie da się utuczyć, niewykonalne ; ) może z wiekiem się to zmieni - on ma 20, ja 18 lat

Gość dmcgsge
oboje mamy po 1.70 wzrostu i wazymy prawie tyle samo, no moze on o 2 kg wiecej; on jest bardziej umiesniony, a ja mam wiecej tluszczyku :P, wiec wydaje mi sie, ze ogolne wrazenie jest takie, ze ja jestem przy kosci co do jego nastawienia, nie mogloby byc lepiej, bo ostaniej rzeczy, ktora bym chciala uslyszec od wlasnego chlopaka jest: schudnij

Gość kciukiem
a mój jest, ma 1.76 i taki jes fajniuśki bo jak chłopczyk wyglada, ale tylko przez ta figure (ma 36lat) ja za to mam 152 waze 54 g wiec jestem taka jego kluseczka:) bo mam tu i owdzie, nawet wiecej gdzieniegdzie:) i jakos nikomu to nie przeszkadza, widocznie tez Twoj lubi okraglejsze:))

Gość dmcgsge
i sobie nie wyobrazam odchudzania, \"żebyśmy ładniej razem wyglądali\" , wygladali ladniej dla kogo?, sa jakies wytyczne co do wagi i wzrostu, zeby ladnie wygladac jako para...?? :o :o obecnie staram sie troche zrzucic, ale tylko, by lepiej sie czuc dla samej siebie, bo boczki zbyt wystaja :P

Gość łee
mój jest o 20cm ode mnie wyższy i mimo że waży więcej ode mnie to po mnie jakoś bardziej widać nadmiar tłuszczyku tu i ówdzie :P nigdy jednak nie patrzylam na swoją wage i budowe pod kątem wagi i budowy swojego partnera :)