Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loohaze

krew z pupy, panika

Polecane posty

Gość napalonybion
moze poprostu za mocno sie napinałas a kup[a byla taka ostra i twarda ze ci dupcie podraznila , albo dostalas okres i to nie z dupy tylko pipy

Gość Mlooda
Jaa mam tez krwawienia ale do tego ma jakies chrosty w srodku coo to moze byc

Gość inka2012
Leczę się proktologicznie kilka lat. Tak długo, bo nie zgłaszałam się do lekarza kiedy zaczęły się objawy, dlatego radzę udać się do lekarza proktologa. To nie jest gorsze niż dentysta czy ginekolog, a przyczyny sama nie ustalisz, bo nie wszystko to hemoroidy. Są jeszcze szczeliny, uchyłki, polipy, kłykciny, ropnie, przetoki.....To da się leczyć, ale nie czopkiem czy maściami, które kupisz w aptece bez diagnozy. Wpisz w wyszukiwarkę proktolog i pobliskie miasto to znajdziesz specjalistę!!!

Gość daniel 24 zdrowy w 95%
witam powodem krwawienia układu pokarmowego mogą być rożne Przyczyną krwawienia z odbytu nie musi być od razu poważna choroba, zagrażająca życiu. Tak mogą się objawiać choćby hemoroidy czy infekcja bakteryjna. Zarazem jednak nie można wykluczyć ciężkich schorzeń. Stąd konieczność wykonywania profilaktycznych badań na krew utajoną. mogę pomóc po przez odżywianie pytania proszę o kontakt

Gość gość
Najprawdopodobniej to hemoroidy. Tutaj wypisane są przez lekarzy objawy tej choroby oraz opisane został proces leczenia: http://t1p.de/jbfq