Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy wszystko jest ok

mam krosty na sutkach i zolty sluz w ciazy.14 tydz

Polecane posty

czy wszystko ok? te krosty to takie biale male kropeczki odstajace a sluz byl bialy a teraz zolty boje sie ze poronie :( pomocy

no piszcie dziewczyny kurcze to nie zart :o

Gość Ja też tak mamzzzzzzzzzzz
ja też mam takie krostki na sutkach, kojażą mi się z wągrami, bo wychodzi to coś białe z nich. Nie wiem co to jest i panikuje. A śluz, to lepiej do gina.

nie płacz, koziołku :) Żółty śluz to najprawdopodobniej siara, troche wcześnie, ale zdarza się. A te białe kropeczki to guzki Montgomery\'ego - gruczoły produkujące tłuszcz, przygotowują piersi do laktacji. Idź do ginekologa i spytaj przy okazji wizyty kontrolnej, ale przejmować sie nie masz czym, żadna z tych rzeczy nie świadczy o mozliwości poronienia :)

Gość zastanawiajaca
fff

Gość zastanawiajaca

zolty sluz nie cieknie z sutkow tylko z pochwy wczesniej byl bialy wszystko ok? dzieki za odp Ondyna :D

podlapalas infekcje pewnie jakas, co w ciazy sie bardzo czesto zdarza i szybciej mozna zalapac. idz do gina da Ci globulki jakies :)

:D :D no, to stała się jasność - skoro z pochwy, to trzeba iść do lekarza i zrobić cytologię. Wirtualnie się nie da :)

mialam cytiologie przed ciaza 1 grupa odkad jestem w ciazy to niewspolzyje bo mam zakaz od czego infekcja? na basen ani nigdzie tez nie chodze to taki jasniutki ten sluz, dzis juz znowu bialy jest bo poszlam sprawdzic ehhh mam nadzieje ze wszystko ok dzieki za odp do gina juz na jutro sie zapisalam ale te krosty na sutkach mnie przerazaja :(

nie wiem czy wszystko jest ok - najnormalniej w swiecie najprawdopodobniej masz grzybka!nie masz co panikowac bo co druga ciezarna to przerabia:)Dzidziusiowi ta dolegliwosc nie zaszkodzi dostaniesz czopki i po krzyku ale koniecznie musisz to leczyc.

Sutkami tez sie nie przejmuj bo to normalna rzecz!!!!tak jak pisala kolezanka wyzej piersi przygotowuja sie do laktacji!Uspokuj sie bo wlasnie stresem mozesz malenstwu zaszkodzic a nie grzybkiem czy krostkami!:)

ok dzieki za odpowiedzi wyluzuje po prostu bardziej :)

Jutro gin Cię przebada, poklepie po głowie i powie, że maluch się świetnie rozwija, a Ty niepotrzebnie panikujesz. Pewnie dostaniesz jakieś globulki na infekcję /jeśli ją masz/ i na tym cała sprawa się skończy. Wyluzuj, do jutra wytrzymasz ;)

Gość popularnakobitka
ja jestem w 9 mcu, i tez mam zoltawe uplawy, lekarz robil mi cytologie i powiedzial ze wszystko jest ok, ze ten sluz to z szyjki macicy:)