Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10iwona10

Matka prostytutka

Polecane posty

Gość 10iwona10

Czy chłopak, którego matka była prostytutką będzie waszym zdaniem szanował kobiety. Mam kolege, którego matka była prostytutka i on odnosi sie do niej okropnie nawet przy obcych ludziach wyzywa ja od najgorszych. Tymczasem ona bardzo go kocha i zrobiłaby dla niego wszystko. On natomiast nie docenia tego co ona dla niego zrobiła i strasznie sie do niej odnosi. Zauważyłam tez że jego stosunek do innych kobiet tez jest dośc arogancki lekceważący. w stosunku do mnie on jest w porządku ale w stosunku do innych dziewczyn potrafi być bardzo niemiły. Czy myslicie że jest szansa że on sie zmieni?

Gość jarek k-ków
Nie dziwie mu się. Kto by szanował matke dupodajkę.

Gość coś dużo
tych matek - prostytutek w twoim otoczeniu :O

Trudno wyrokować, przecież go nie znam, nie mówiąc o tym, że nie jestem psychologiem. Ale zapewne słusznie się zastanawiasz, jeśli on tak dosadnie wyraża się o swojej matce i innych kobietach. Można sobie wyobrazić, ze i wobec swojej partnerki, dziewczyny może stac się niegrzeczny, podejrzliwy. To, ze matki nie szanuje, mogę zrozumieć, ale jesli poprzez matkę widzi inne kobiety, to już jest niedobrze.

Gość 10 iwona10
Mnie jest bardzo szkoda jego matki. Znam ja dośc dobrze i żaliła mi sie, że ona to robiła wszystko dla niego, ze bardzo go kocha i jest dla niej wszystkim a on jej tak za to odpłaca :o Ech ci faceci :o

Gość dj zbyszek
A czego sie spodziewała głupia idiotka hymnów pochwalnych :D