Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana9119

jaki biust wola mezczyzni

Polecane posty

Gość Ana9119

mam mały dylemat nie wiem jaki biust wolą mężczyźni czy mały czy duży a może średni

Gość nbver
masz racje perła

"Kiedy miałem 14 lat, miałem nadzieje, ze kiedyś będę miał dziewczynę. > Kiedy miałem 16 lat- miałem dziewczynę, ale była beznamiętną. > Wiec zdecydowałem, że potrzebuje dziewczyny z uczuciami. > Gdy miałem 18 lat, spotykałem sie z dziewczyna bardzo namiętną. > Była jednak zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo się denerwowała. > Ciągle groziła samobójstwem. > Postanowiłem, ze muszę znaleźć jakąś "stabilną". > Gdy doszedłem do 25 lat, znalazłem dziewczynę stateczną, ale było to > strasznie nudne. Wszystko dawało sie przewidzieć, nie cieszyła się z > życia. > I to życie stało się przygnębiające. > Musiałem wiec poszukać dziewczyny, z którą można by przeżyć coś > podniecającego. > W wieku 28 lat znalazłem ekscytującą dziewczynę, ale nie mogłem za nią > nadążyć. Wciąż się spieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca. > Ciągle z kimś flirtowała. Z początku było to zabawne i ciekawe, ale to > był związek bez przyszłości. > Wiec postanowiłem znaleźć dziewczynę z ambicjami. > Kiedy miałem juz 31 lat, spotkałem mądrą, ambitna dziewczynę, stojącą > twardo na ziemi. I się z nią ożeniłem. > Ale niestety ona była tak ambitna, ze się ze mną rozwiodła i zabrała > mi wszystko, co miałem... > Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami..."

Gość kitek2008
Do Anny 9119. Obcy biust. Ale ja uwielbiam 3-4 . Chociaż moja żona ma piękną 5 lub 6.

Kur.... Czy wy nie macie innych problemów ponad to jaki biust wolą faceci??? Jakie to jest żałosne:ONie macie żadnego celu w życiu oprócz zamrtwiania się czy wasze cycki moga się spodobać?