Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek świętojański

Napiszcie , co sadzicie!

Polecane posty

Ostatnio zupelnie przypadkowo odktylam, ze moj chlopak zalozyl sobie profil na stronie podobnej do naszej klasy. Nie podpisal sie tam imieniem i nazwiskiem - tylko wymyslonym pseudonimem - wiec w razie czego i tak nie znalazlabym go na tej stronie, gdybym go szukala. I napisal sobie - status: samotny! Nadmienie, ze ciagla namawia mnie zebym z nim zamieszkala i mowi, ze juz wbral osbie mnie na zone. Gdzie tu logika?? Napiszcie co sadzicie!

a skąd o tym wiesz:)? szpiegujesz go:)? a gdzie zaufanie:)?

nie, stalo sie to totalnie przypadkowo, jestesmy razem juz 2,5 roku i zawsze mu ufalam. nie wiem co mam teraz myslec!

Gość malusia_22
to mu nagadaj i to wyjaśnij, tak będzie najlepiej niech wie, ze albo szczerosc i lojalność albo znajdziesz sobie lepszego

Gość malusia_22
mój też sobie zakładał profile- na randki o2, na cafe gazeta, na gronie a teraz już nie zakłada, teraz to się boi pisać na gg

Gość przestańcie gadać
o tym zaufaniu,dziewczyny wy działajcie rozumem a nie zaufaniem,oczywiście nie uważam żeby tego zaufania nie było,ale jest tylu przekrętów na tym świecie że nie można ufac na 100% i nikt mnie nie skrzywdził tylko po prostu nie działam uczuciami

Gość proste
napisz tam do niego jako obca laska-zobaczysz reakcje i wszystko jasne

Gość ernitaz
a ja mysle, ze on przerazony ostatnim posunieciem - mowilas ze sie oswiadczyl - proboje sie jeszcze sprawdzicm, czy moze z kims innym by mu sie udao, czy jest jeszcze jakas ucieszka, poprostu czuje sie zaszczuty - ej, nie mowie ze przez Ciebie, jak sie oswiadczyl to chyba wiedzial co roni, i wydaje mi sie ze nie zaluje posuniecia ale mimo wszystko, to go przeraza - tylko ty i on, nikt wiecej.. i znalazl sobie drugie 'zycie'

Gość echech...
to się zawsze samo przypadkowo sprawdza w kompie czy w komórce.... aż zastanawiające...

Gość a..................
jakby nie sprawdziła \"przypadkie\" to by dalej żyła w nieświadomości sądząc że ma kochanego wspaniełego i wiernego faceta. Tak, tak. miejscie pełne zaufanie do swych facetów. Tylko sobie powiekszcie drzwi żeby Wasze rogi tez sie zmiesciły